Veritabanına otomatik resim
Tarih
28/04/2012 11:15
Konu Sahibi
ihsan0618
Yorumlar
6
Okunma
1572
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ihsan0618
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
10/04/2012
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
16/07/2012,21:48
Çözüldü 
Herkese merhaba forumdan indirdiğim yaka kartı veri tabanına otomatik fotoğraf yükleme yapmak istiyorum.1500 kişinin bilgileri hazır fotoğrafları otomatik olarak isime göre yüklemesini yapabilirmiyim.

Ek Dosyalar
YOO.rar

]YAKA KARTI YAPACAĞIM 2 GÜNÜM KALDI ANCAK FOTOĞRAF EKLEMEYİ YAPAMADIM BANA LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİNN TEAMVİEWERDAN BAĞLANIP YARDIM EDERSE ÇOK MİNNETTAR OLACAĞIM....
SADECE RAPORDA GÖREMİYORUM NE YAPMAM LAZIM BUNU ANLATABİLİRMİSİNİZ
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.059
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:34
Çözüldü 
fotoğraf isimleri ile personelin bilgileri arasında benzerlik var ise (personelin tckimlik numarası ile resim adı aynı ise) resim yolu tabloya eklenebilir.

Arşiv isimli raporun ayrıntısının biçimlendiğinde olayına aşağıdaki kodu eklersen resimler raporda görünür.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
Dim strPath As String
   
    On Error Resume Next
    
    If IsNothing(Me.Photo) Then
        
        Me.Msg.Caption = "fotoğraf"
        
        Me.Msg.Visible = True
        
        Me.resgöster.Visible = False
    Else
        strPath = Me.Photo
       
        If (InStr(strPath, ":") = 0) And (InStr(strPath, "\\") = 0) Then
            
            strPath = CurrentProject.path & "\" & strPath
        End If
        
        Me.resgöster.Picture = strPath
       
        If Err <> 0 Then
           
            Me.Msg.Caption = "fotoğraf"
            
            Me.Msg.Visible = True
            
            Me.resgöster.Visible = False
        Else
           
            Me.resgöster.Visible = True
            
            Me.PaintPalette = Me.resgöster.ObjectPalette
        End If
    End If

Cevapla


ihsan0618
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
10/04/2012
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
16/07/2012,21:48
Çözüldü 
ozan bey onu hallettim ancak rapor yazdırdığımda resim ve başlığı yazmıyor bu konuda ne yapabilirm forumda aradım ancak çözüm bulamadım.
RAPORU YAZDIR DEDİĞİMDE EKSİK BASKI YAPIYOR FOTO VE LOGOYU BASMIYOR ACABA BU NEDEN OLABİLİR.

Ek Dosyalar
deneme.rar
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Örnek ekleyin sorunuzu küçük harfler ile sorun bakalım.
komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.059
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:34
Çözüldü 
yazdırma işleminde problem göremedim. Son örnekteki sorgu ve formdaki hataları düzeltim. Şu anda problem görünmüyor.

Ek Dosyalar
örnekadi_sled.rar
Cevapla


ihsan0618
Üye
Kullanici Avatari
Üye
5
2
10/04/2012
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
16/07/2012,21:48
Çözüldü 
Çok teşekkür ederim ozan bey.Hataları düzeltip gönderdiğiniz için.Yazdırma hatasını hala yapıyor.Bunu başka nasıl çözebilirim acaba?

Yazıcımın markası oki530dn yazıcıyla alakalı birşey olabileceğini düşünmüyorum.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.717 07/12/2016, 12:31 donepezil
  Excelde koşullu resim renklendirme kadirdursun 5 177 19/10/2016, 11:44 kadirdursun
  Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 225 16/09/2016, 11:00 atoz112
  Tarih ve saatten otomatik sayı üretme cagatay1234 6 230 11/09/2016, 10:19 atoz112
  Form üzerine resim ekleme / gösterme ozkovlu29 9 448 19/08/2016, 08:50 ozkovlu29


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya