veritabanına otomatik kapatmak mümkün mü ?
Tarih
11/12/2010 21:29
Konu Sahibi
hgsoftware
Yorumlar
10
Okunma
2762
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hgsoftware

Kullanici Avatari
Onursal
K.... O.... H....
355
24/08/2010
33
-
Ofis 97
06/12/2016,13:19
Çözüldü 
bir veritabanı içerisinde bir formun otomatik kapatıldığı inceledim...
kısacası 10 sn içinde bir form kendiliğinden kapanıyor


sorum şu acaba aynı şekilde veritabanına kapatmak mümkün mü ?

Başta..ne demiştik..! ADRES VERİ TABANI SİSTEMİ GELECEĞİMİZ_ GEÇMİŞİMİZ İÇİN PLANLANMALI .ADRES_TC KİMLİK NO. KARDEŞTİR DEDİK; 1999 YILINDA; yola çıktık ya tutarsa misali... H&G_software_M_İ_P programı koyduk o günlerde adına; ilçemdeki tüm bilgileri 255 sutunlu,bir tabloda toplamaya başladık DEDİĞİMDE ;KİMSE İNANMAMIŞTI...bu dev tabloyu sorgu ile bölüp bölüp kullanacağım demiştik ya;O GÜNLERDE;  bazıları bu tablodan birşey olmaz demişti YA hani...Biz yılmadık...çalıştık araştırdık_sorduk_söz dinledik..kör,topal yol aldık; şimdi son rötuj zamanı...(UAVT VE MAKS YOK İKEN GÖRÜLEN RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR)
Cevapla


C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.813
29/10/2008
899
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:20
Çözüldü 
Kodda close olarak belirtilen yer vardır o Close'i Quit ile değiştir dene

Cevapla


hgsoftware

Kullanici Avatari
Onursal
K.... O.... H....
355
24/08/2010
33
-
Ofis 97
06/12/2016,13:19
Çözüldü 
kodları göremiyorum ve kendi yaptığım dosyayı ekliyorum....


Ek Dosyalar
.rar   H&GPRG_OPENS - datalar.rar (Dosya Boyutu: 1 MB / İndirme Sayısı: 15)
Başta..ne demiştik..! ADRES VERİ TABANI SİSTEMİ GELECEĞİMİZ_ GEÇMİŞİMİZ İÇİN PLANLANMALI .ADRES_TC KİMLİK NO. KARDEŞTİR DEDİK; 1999 YILINDA; yola çıktık ya tutarsa misali... H&G_software_M_İ_P programı koyduk o günlerde adına; ilçemdeki tüm bilgileri 255 sutunlu,bir tabloda toplamaya başladık DEDİĞİMDE ;KİMSE İNANMAMIŞTI...bu dev tabloyu sorgu ile bölüp bölüp kullanacağım demiştik ya;O GÜNLERDE;  bazıları bu tablodan birşey olmaz demişti YA hani...Biz yılmadık...çalıştık araştırdık_sorduk_söz dinledik..kör,topal yol aldık; şimdi son rötuj zamanı...(UAVT VE MAKS YOK İKEN GÖRÜLEN RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR)
Cevapla


İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
04/04/2016,17:27
Çözüldü 
Merhaba;

Kodu ekledim fakat biraz karışık uygulama kontrol edebilirmisiniz


Ek Dosyalar
.rar   H&GPRG_OPENS - datalar.rar (Dosya Boyutu: 1,03 MB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla


hgsoftware

Kullanici Avatari
Onursal
K.... O.... H....
355
24/08/2010
33
-
Ofis 97
06/12/2016,13:19
Çözüldü 
(11/12/2010, 22:36)schworse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba;

Kodu ekledim fakat biraz karışık uygulama kontrol edebilirmisiniz



teşekkür ederim fakat bu defa 10 sn de hiç düşme olmuyor ve bu defa formda kapanmaz durumda

kod yazmaktan hiç anlamıyorum küçük bir kasabada resmi bir porgramı kendi işimi kolaylaştırmak amacıyla bu işie girdim...

lutfen biraz daha yardımlarınıza ihtiyacım var....
amacım formdaki eklenti tıklandığında bu köprü vasıtasıyla veritabanı kapansın istiyorum...

Başta..ne demiştik..! ADRES VERİ TABANI SİSTEMİ GELECEĞİMİZ_ GEÇMİŞİMİZ İÇİN PLANLANMALI .ADRES_TC KİMLİK NO. KARDEŞTİR DEDİK; 1999 YILINDA; yola çıktık ya tutarsa misali... H&G_software_M_İ_P programı koyduk o günlerde adına; ilçemdeki tüm bilgileri 255 sutunlu,bir tabloda toplamaya başladık DEDİĞİMDE ;KİMSE İNANMAMIŞTI...bu dev tabloyu sorgu ile bölüp bölüp kullanacağım demiştik ya;O GÜNLERDE;  bazıları bu tablodan birşey olmaz demişti YA hani...Biz yılmadık...çalıştık araştırdık_sorduk_söz dinledik..kör,topal yol aldık; şimdi son rötuj zamanı...(UAVT VE MAKS YOK İKEN GÖRÜLEN RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR)
Cevapla


İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
04/04/2016,17:27
Çözüldü 
Private Sub Form_Timer()
Dim Y As String
Y = "00:00"
If X <= 10 Then
Me.Label10.Visible = True
X = X + 1

If X = 11 Then: Beep
Me.Label10.Caption = Format(Choose(X, "10", "9", "8", "7", "6", "5", "4", "3", "2", "1", "0"), Y)
Else
''DoCmd.Close acForm, "F00-MAİN" Close yerine Quit yazaksınız
DoCmd.Quit acForm, "F00-MAİN"
End If
End Sub

Kod burada uygulamanız çok karışık ve eksikleri var kod yukarıdaki gibi olacak X=10 dan geriye sayar sıfır olduğunda program kapanır
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.711 Dün, 12:31 donepezil
  Buton ile raporu kapatmak m_demir 2 105 02/11/2016, 08:28 m_demir
  Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 222 16/09/2016, 11:00 atoz112
  Tarih ve saatten otomatik sayı üretme cagatay1234 6 230 11/09/2016, 10:19 atoz112
Lightbulb Aynı tablo içinde otomatik hareket Yunus Bozkurt 5 217 03/08/2016, 10:20 Yunus Bozkurt


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya