Verileri Otomatik Yazma
Tarih
21/04/2009 16:08
Konu Sahibi
hyavuz
Yorumlar
10
Okunma
2233
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hyavuz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
64
02/02/2009
3
Eskişehir
Ofis 2007
16/02/2016,10:27
Çözüldü 
Merhabalar;

Sevk irsaliyelrini takip edeceğim program hazırlamak istiyorum sürekli olarak sevk irsaliyesi kestiğim firmalar var formda firmayı seçtiğim zaman diğer bilgilerinin otomatik olarak yazmasını istiyorum örn; Afirmasını seçtiğim zaman Adresi ,İl ve ilçesi , Vergi Dairesi, Vergi Numarası Otomatik olarak yerleşmesi gibi bi çalışma yaptım fakat sadecde adresi yazdırabiliyorum yardımlarınızı bekliyorum herkese iyi günler.


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı.rar (Dosya Boyutu: 20,21 KB / İndirme Sayısı: 23)
Cevapla


Nika
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
16/04/2009
3
Ağrı
Ofis 2003
09/08/2010,02:10
Çözüldü 
Sn. Hyavuz,
Formumuzda binlerce ornek var. Bunlardan bir kacini incelerseniz problemi kendiniz de cozecek duruma gelirsiniz. Tablo hazirlamalarinizda sorun var. Lutfen once burdan baslayalim. Tablolari gerektigi sekilde hazirlanamazsa, ne yapilirsa yapilsin bence saglikli olmaz programiniz. Yapilan sey curuk temel uzerine bina yapmaya benzer.
Lutfen tablo ve tablo iliskileri ilei lgili ornekleri incelermisiniz.
Cevapla


hyavuz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
64
02/02/2009
3
Eskişehir
Ofis 2007
16/02/2016,10:27
Çözüldü 
Tablo hazırlamada sorun varda ne gibi bir sorun var örnek yolladım şurasını veya burasını düzelt diyebilirsiniz. Forumda inceledim ama bi türlü çözüm bulamadım.

(21/04/2009, 18:07)Nika Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn. Hyavuz,
Formumuzda binlerce ornek var. Bunlardan bir kacini incelerseniz problemi kendiniz de cozecek duruma gelirsiniz. Tablo hazirlamalarinizda sorun var. Lutfen once burdan baslayalim. Tablolari gerektigi sekilde hazirlanamazsa, ne yapilirsa yapilsin bence saglikli olmaz programiniz. Yapilan sey curuk temel uzerine bina yapmaya benzer.
Lutfen tablo ve tablo iliskileri ilei lgili ornekleri incelermisiniz.

Sorun Çözülmüştür HerkeseTeşekkürler.
Cevapla


goodfalles
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
sevk no diye bir alan eklemen gerekiyor ilişkiler için
ve sıranoda firmat no olarak değiştirilmesi daha rahat olur

firmaları sıralamk için bir form oluşturdum ama sen yapmıssın sanırım Img-grin
Cevapla


hyavuz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
64
02/02/2009
3
Eskişehir
Ofis 2007
16/02/2016,10:27
Çözüldü 
Gönderirsen iyi olur değişik fikirler oluşur. İstersen ekle buraya
(21/04/2009, 19:56)goodfalles Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sevk no diye bir alan eklemen gerekiyor ilişkiler için
ve sıranoda firmat no olarak değiştirilmesi daha rahat olur

firmaları sıralamk için bir form oluşturdum ama sen yapmıssın sanırım Img-grin
Cevapla


goodfalles
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
Img-grin pek değişik bişi değil Img-grin


Ek Dosyalar
.rar   Veritabani.rar (Dosya Boyutu: 31,45 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 299 08/11/2016, 14:35 knuur
  Verileri Listede ve Raporda Sıralamak m_demir 8 125 15/10/2016, 22:30 m_demir
  VBA Makro ile Access'teki verileri formatlı Excel sayfasına aktarma hatası balkan85 26 543 28/09/2016, 15:54 atoz112
  Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 217 16/09/2016, 11:00 atoz112
  Tarih ve saatten otomatik sayı üretme cagatay1234 6 229 11/09/2016, 10:19 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya