Verileri otomatik olarak getirme
Tarih
11/03/2009 12:19
Konu Sahibi
muratayaz
Yorumlar
12
Okunma
5054
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



muratayaz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
4
09/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
17/03/2009,14:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar merhaba ben bir tablo yapmak istedim ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum ek'te koyacağım dosyaya göre sorunumu yazıyorum
bir tane kayıt formum var ve 3 tanede veri formum var ben kayıt formumda referans numarasını girdiğimde referans adını ve müşteri adını otomatik olarak ürün formundan alsın istiyorum ve yine aynı formda kayıt formuma hata kodunu girdiğimde hata ismini otomatik olarak hata formundan gitsin alsın istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden ilgilenen herkese çok teşşekkur ederim


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 24,04 KB / İndirme Sayısı: 137)
muratayaz, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:19
Çözüldü 
eklediğin örnekte form yok.
Cevapla

muratayaz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
4
09/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
17/03/2009,14:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
arkadaşlar özür dilerim ek'te form yok Tablolarda var ben yanlış cümle kurmuşum kusura bakmayın sağollun
muratayaz, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:19
Çözüldü 
Alıntı:bir tane kayıt formum var ve 3 tanede veri formum var ben kayıt formumda referans numarasını girdiğimde referans adını ve müşteri adını otomatik olarak ürün formundan alsın istiyorum

form yok ise sen tablodaki alana referans numarası yazdığında referans adı ve müşteri adının güncellenmesini istiyorsun.

Tablolar açılıp veri yazılmaz, tablolar verileri depolamak için kullanılır. Veri kaydetmek için form kullanılır.
Cevapla

muratayaz
Üye
Kullanici Avatari
Üye
13
4
09/03/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
17/03/2009,14:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
kusura bakma arkadaşım yeni başlıyorumda ayrıca çok teşekkur ederim çok hızlı cevap veriyorsun ben bi form oluşturayım ozaman sana tekrar yollayayım
arkadaşım ek'te bir tanede resim dosyası gönderiyorum ayrıca ilgilendiğin ve zaman ayırdığın için sağol


Ek Dosyalar
.rar   Belgelerim.rar (Dosya Boyutu: 32,9 KB / İndirme Sayısı: 102)
muratayaz, proud to be a member of AccessTr.neT since 09-03-2009.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:19
Çözüldü 
Access'e yeni başlıyorsan öncelikle Access dersleri bölümündeki konuları incele.


Ek Dosyalar
.rar   vt1.rar (Dosya Boyutu: 14,66 KB / İndirme Sayısı: 137)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Raporda boş ve veri olan alanları sayı olarak görme murat dikme 3 66 Dün, 13:46 murat dikme
  access iki tarih arası verileri datetimepicker vasıtasıyla çağırma usescrt 9 181 15/01/2017, 12:43 usescrt
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 3.915 05/01/2017, 00:20 donepezil
  rapor cıktı tarihini rapor ismi olarak yazıcıya gonderme malidolu 7 275 01/01/2017, 14:07 atoz112
  Listede farklı bir tabloyu çoklu ölçüt olarak kullanmak. nightashes 2 121 01/01/2017, 01:05 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya