Veri Tabanlarını Birleştirme Yardım
Tarih
07/12/2009 02:00
Konu Sahibi
hsara
Yorumlar
3
Okunma
673
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hsara
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
3
07/12/2009
0
Samsun
Ofis 2007
21/08/2015,23:13
Arkadaşlar ben daha çok yeniiym ve öğretmenim.Benim bir sınav scriptim var.Veri tabanı acces.Ben veri tabanım şişmesin diye aynı klasörü farklı adlarla koyalayıp yeni klasörler oluşturdum.Benim şu anda mesela 20 tane veri tabanım var.Bunların içindeki sütünlar aynı.Ben bunları indirmeden birleştirmek istiyorum.Bunun için ne yapmam lazım?Belki acemi olduğum için sorumu bile tam soramadım.Affola...
Mesela bir veri tabanım
http://www.alivelicom\1/db/......mdb
diğeri http://www.alivelicom\2/db/......mdb vb...
ben bu verilerimi indirmeden nasıl birleştiririm?Ya da bir program olsa db yi seçse sonra onu Excel export yapabilsem o da işimi görür biraz uzun olur ama iş görür.Ancak bulduğum br program Excel export yapıyor ama o da .csv olarak kayıt ediyor.Ne yapacağımı bilemiyorum.Yardım etmeniz mümkün mü?
MEHMET UYAR
xxxxxxxx@xxxxxx.com
hsara, 07-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.981
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:25
Masaüstünde bir adet MDB dosyası oluşturun. Daha sonra gerekli olan tabloları ve alanları oluşturun. Bu alanları oluştururken elbette Web sitenizdeki MDB dosyalarınızdaki tablo ve alanlar ile aynı olması lazım.

Daha sonra yapmanız gereken şey ise localde ASP tabanlı özel bir script yazmanız. Scriptin yapacağı şey ise şu olacak:

Web sitenizdeki MDB lere bağlanarak oradaki bilgileri localdeki MDB dosyanıza aktaracaksınız. Bu şekilde PHP ile ben rahatlıkla yapabiliyorum.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


hsara
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
3
07/12/2009
0
Samsun
Ofis 2007
21/08/2015,23:13
Ben bunu asp de yapamıyorum.Belki aramam gereken yer burası değil ama ben bunun kodunu yapamıyorum.
hsara, 07-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.981
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,11:25
Sayın hsara konu ile ilgili son durumunuz nedir?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  ACİLL YARDIM!!! stromax 1 371 29/01/2016, 12:10 alpeki99
  yardim lutfen !!!!!!! ogun1907 1 466 29/11/2015, 22:06 SCavusoglu
  YARDIM EDİN Abraham 0 428 27/11/2015, 20:31 Abraham
  Access te basit bi program yaptıracağım. Yardım edebilecek.. trkaya 3 1.216 18/05/2015, 00:25 trkaya
Exclamation YARDIM !!!!! 12kopux 4 822 29/04/2015, 22:04 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya