veri tabanından silme
Tarih
29/11/2010 00:18
Konu Sahibi
HAYRİ AKIN
Yorumlar
7
Okunma
2002
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



HAYRİ AKIN
cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
örnek ektedir, veri tabanında 15000 veri girişi var, örnekte olduğu gibi ben keçiören şubelerini silmek istiyorum veri çok olduğu için ben bunları en çabuk nasıl silebilirim


Ek Dosyalar
.rar   örnek.rar (Dosya Boyutu: 6,94 KB / İndirme Sayısı: 8)
HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sayın Hayri Akın;
Yapmanız gereken Şube alanındaki verileri belirleyeceğiniz kriterle silme sorgusu yapmak.
Bu konuyu inceleyiniz lütfen. 
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 

SQL Code
DELETE anatablo.Şube
FROM anatablo
WHERE (((anatablo.Şube)="keçiören"));


Kolay gelsin

Pişti için özür dilerim Hayri16

okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


HAYRİ AKIN
cengaver
Kullanici Avatari
Aktif Üye
50
10/12/2009
0
Ankara
Ofis 2003
15/06/2013,14:15
Çözüldü 
teşekkürler, iki şube silmek istediğimde
DELETE anatablo.Şube
FROM anatablo
WHERE (((anatablo.Şube)="keçiören"));"bağlum"));
olarak mı yazmam gerekir
HAYRİ AKIN, 10-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Hayri16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.010
12/11/2009
291
Bursa
Ofis 2007
22/12/2015,15:41
Çözüldü 
Sorun değil Sayın Okileturc,
Sizin gibi ustalarla pişti olabilmek bile bizim için bir şanstır. Cevaplarınızı, çalışmalarınızı, yorumlarınızı beğeniyle izliyorum.
Hayri16, 12-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 

SQL Code
DELETE anatablo.Şube
FROM anatablo
WHERE (((anatablo.Şube) In ("keçiören","bağlum")));


In den sonra gelen parantezler içine
virgül ile ayrılmış istediğiniz kadar kriter
girebilirsiniz

okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Photo İlişkili Tablolarda FORM üzerinden veri silme Mesut Kaytan 6 81 04/12/2016, 22:40 Mesut Kaytan
  Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 107 29/11/2016, 20:24 nightashes
  ilişkili tabloda kayıt silme farkli88 8 966 14/07/2016, 01:15 farkli88
Çözüldü Yinelenmeyenleri Silme sorgusu mehmetb84 2 259 14/04/2016, 11:35 mehmetb84
Çözüldü koşullu mükerrer kayıt silme sorgusu mehmetb84 14 646 02/03/2016, 22:43 mehmetb84


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya