veri cagirma
Tarih
08/12/2010 23:15
Konu Sahibi
moskovic
Yorumlar
7
Okunma
1695
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



moskovic
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
124
18/01/2010
0
-
-
20/05/2016,11:14
Çözüldü 
ekteki programda bir cok form mevcut bu formlara giris yaparken sicil numarasi aramak gerektiginden F_PERSONEL_ARAMA isimli formu hazirladim. bunun icin formlardan F_PERSONEL_ARAMA isimli forma gitmesini saglayan birer buton ekledim. bu butonlara basilipta F_PERSONEL_ARAMA formu acildiginda ve gereken sicil numarasini filtreledikten sonra listeye cift tikladiginda tekrar geldigi forma donmesi icin formlararasigecis isimli bir modul hazirladim. Buraya kadar hersey yolunda gidiyor.

yapmak istedigim sudur.

ORNEK OLARAK
(F_PERSONEL_ARAMA ve F_PERSONEL_CIKISLARI formlarini kullanabiliriz.)

F_PERSONEL_CIKISLARI isimli formu acip Ara butonuna basalim
F_PERSONEL_ARAMA formu acilacak
F_PERSONEL_ARAMA formundaki listeye tiklandiginda
F_PERSONEL_ARAMA formunu hangi form acmissa (F_PERSONEL_CIKISLARI) o forma sicil numarasini yazsin...

moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
1. mesaja eklediğiniz örnek reklam içerdiği için kaldırılmıştır. Sorunuzun cevabı için ekteki örneği inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   FPS _sled.rar (Dosya Boyutu: 319,69 KB / İndirme Sayısı: 41)
Cevapla


moskovic
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
124
18/01/2010
0
-
-
20/05/2016,11:14
Çözüldü 
Neyin reklamini yaptigimi anlamadim ama her neyse...

Forms!F_PERSONEL_CIKISLARI![Sicil No] = Me.Liste0

bu kodu kullandigimda lisiteye her tikladigimda ayni formu acacak ben bunu istemiyorum. benim istedigim hangi formdan gelmisse o form acilsin arama formunu sadece cikis formu icin kullanmayacam daha bir cok formda kullanmak istiyorum...
moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.060
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:19
Çözüldü 
Ekteki örnekte bulunan ve arama formunu açtıran butondaki kodu ve arama formundaki listeyi çift tıklama kodunu incele,


Ek Dosyalar
.rar   FPS_sled1 .rar (Dosya Boyutu: 324,56 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,23:53
Çözüldü 
Alıntı:Neyin reklamini yaptigimi anlamadim

Lütfen kimse kimseyi kandırmasın. Karşınızda liseye giden çömezler bulunmuyor. Eğer yukarıda ne denildiğini anlayamıyorsanız zaten programlama size göre bir iş değil demektir.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


moskovic
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
124
18/01/2010
0
-
-
20/05/2016,11:14
Çözüldü 
syn sledgeab: yaridimlariniz icin cok tesekkur ederim cok isime yaradi sayenizde biseyler ogreniyoruz Allah razi olsun.

Syn alpteki: oncelikle admin olarak yonetimini yaptiginiz sitenin bizelere verdigi hizmet icin sonsuz sukranlarimi sunarim. Kimle nasil bir sorununuzun oldugunu bilmiyorum ama benim amacim ahmeti , mehmeti reklam etmek degildir. Siz hocalarimiz ve biz site uyelerin ortak amaci paylasim oldugundan, benim yayinladigim ekteki ornekte bulunan imzanin bir paylasim eseri oldugunden degistirmek istemedim. Fakat sozu bahis konuyu sizin kurallariniza aykiri oldugunu ogrenmis olduk ve bundan sonra dikkatli olacagimi bilmenizi isterim.
saygilar...
moskovic, 18-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Access'e olan heyecanimi kabartan Tek Adres Burası...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 231 Dün, 00:08 mbo69221088
  Form da Cari Koda Göre Form Çağırma cagatay1234 5 181 10/10/2016, 11:05 atoz112
  Bağlı tablolardaki kayıtları tek formda çağırma ve düzenleme mehmetb84 6 451 19/07/2016, 15:46 mehmetb84
  Kodla Tablo oluşturma ve Forma veri çağırma ve tabloya gönderme ask200075 5 286 01/06/2016, 15:42 atoz112
  Sorguda DLookUp Kullanımı ! İfadelerle Üretilen Alandan Ardışık satır Verisi Çağırma Celalettin Uçar 10 534 11/05/2016, 16:43 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya