VBA ile Dsum, DLookUp
Tarih
03/06/2010 22:28
Konu Sahibi
temre
Yorumlar
35
Okunma
6827
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



temre
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... M....
247
19/02/2010
0
İstanbul
Ofis 2010
01/12/2016,14:14
Çözüldü 
İyi akşamlar.
Liste görünümündeki bir formumda 6 sütunumun değerlerini aşağıdaki formüller ile hesaplatıyorum.
A=DSum ("Miktar";"T07_UEM";"TopluİşNumarası&MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [SatışSiparişi] & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
B=DSum("FizikselStok";"T09_STK";"TopluİşNumarası&MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [SatışSiparişi] & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
C=DSum("Miktar";"T07_UEM";"MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
D=DSum("FizikselStok";"T09_STK";"MaddeNumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [MaddeNumarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
E=DLookUp("Fiilitarih";"T12_HRK";"Topluişnumarası&Maddenumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [Satış siparişi] & [Madde numarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")
F=DLookUp("Fiilitarih";"T12_HRK";"Numara&Maddenumarası&Konfigürasyon&Revizyon='" & [Satış siparişi] & [Madde numarası] & [Konfigürasyon] & [Revizyon] & "'")

Soru: Bu formüllerimin verdiği değerleri Vba ile nasıl yazabilirim?

NOT: Umarım eklenti olmadığı için uyarı almam Img-grin dosya o kadar büyük ki... bu şekilde bir cevap alabilirsem düzenleme ile birlikte örneğimi paylaşacağım.

Selamlar.
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:34
Çözüldü 
Sn Temre , dosyayı biraz küçültüp örnek eklersen belki yeni çağrışımlarla birlikte geri dönebilirim.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


temre
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... M....
247
19/02/2010
0
İstanbul
Ofis 2010
01/12/2016,14:14
Çözüldü 
hemen hazırlıyorum Img-grin
Sn. horozufuk, ilginize teşekkür ediyorum. Dosya ektedir.

Selamlar.
Afedersiniz,
Açıklama gereği duydum... "Form2" yi açarken T09_STK.Ambar parametresini "OK" ile geçiniz Img-cray
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:34
Çözüldü 
Sn Temre bende 2007 yok 2003 e dönüştürebilirmisin ? Veya sitede bulunan arkadaşlar ekteki dosyayı 2003 e dönüştürebilirmisiniz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


temre
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... M....
247
19/02/2010
0
İstanbul
Ofis 2010
01/12/2016,14:14
Çözüldü 
Ups ! tabii ki... unuttum - kusura bakmayın; hallediyorum.
Geeeeldiii Img-grin
temre, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:34
Çözüldü 
Dosya bozuk uyarısı alıyorum tekrar rar yapıp yeniden yüklermisin. Çok sürpriz bir dosya herhalde.
Please return your positive or negative ...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Question DLookUp Fonksyonunda Hata Akifff 5 310 11/05/2016, 17:52 Akifff
  Sorguda DLookUp Kullanımı ! İfadelerle Üretilen Alandan Ardışık satır Verisi Çağırma Celalettin Uçar 10 519 11/05/2016, 16:43 atoz112
  Dlookup ile kriterli bilgi aldırma yenginoglu 2 413 28/04/2016, 19:15 yenginoglu
Çözüldü Nz(DLookUp) ile ilgili notrino 3 416 07/04/2016, 12:52 notrino
Çözüldü Dlookup ile bilgileri aldırma yenginoglu 7 710 20/03/2016, 01:26 yenginoglu


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya