Vb Ve Access Kullanarak Kullanıcı Girişi
Tarih
10/05/2011 19:27
Konu Sahibi
~~KaG~~
Yorumlar
20
Okunma
4340
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar,
Benim Bir Sorum Olacaktı. VB İle Access Bağladım. Accessde Tablomda Kullanıcı Adı Ve Şifre Yazmakta Bunlar VB deki Textboxlarla Eşleşerek Başka bir Form Açılacak. Yardımcı Olabilecek Varmı?
Cevapla


erdem23
Cezalı
Kullanici Avatari
Cezalı Üye
29
5
21/04/2011
Elazığ
Ofis 2007
23/05/2011,19:10
Çözüldü 
bak kardeş ilk olarak bir functions tanımlayarak textboxları kontrol edip değer dönderecek functiondada connection falan


msn ni verirsen daha fazla yardımcı olabilirim
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.993
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,04:08
Çözüldü 
(10/05/2011, 20:05)erdem23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bak kardeş ilk olarak bir functions tanımlayarak textboxları kontrol edip değer dönderecek functiondada connection falan

İnşaallah şaka yapıyorsunuzdur Img-grin

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,23:51
Çözüldü 
(10/05/2011, 20:30)alpeki99 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10/05/2011, 20:05)erdem23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bak kardeş ilk olarak bir functions tanımlayarak textboxları kontrol edip değer dönderecek functiondada connection falan

İnşaallah şaka yapıyorsunuzdur Img-grin
Kesin şakadır, şakaaImg-grin)

Cevapla


seyma nur
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ş.... N....
75
27/10/2010
6
Elazığ
Ofis 2007
08/07/2012,18:08
Çözüldü 
benim bildigim göre kodları bunlar olmalıydı önce accesden tablomuzu oluşturuyoruz sob-nra fonkisyonumuzu tanımlıyoruz daha textbox üzerinden kontrol falan yapılıyordu yani


Ateşe Ateşle Karşılık Verenlerin Ellerinde Kalan Genellikle Küldür ....Icon_rolleyesIcon_rolleyes
Icon_rolleyes
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Arkadaşlar Dediklerinizin Hepsi Tamam. Ama Kontrol Ettirmek İçin Gerekli Kod/Kaynak Nedir? Img-grin
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  c# Taksit Sayısı Kadar Veri Girişi Allback 8 212 24/09/2016, 15:06 Allback
Çözüldü ComboBoxtaki Degeri Kullanarak TextBoxa Veritabanından Veri Çekme (Resimli) Acil Yrdm Metlesshade 12 1.256 21/01/2016, 15:11 Metlesshade
Çözüldü Class Kullanarak Bir Form üzerinden Başka Formlar Açtırmak umutakkaya 16 2.517 03/06/2014, 17:14 umutakkaya
Çözüldü Değişken kullanarak Access de tablo oluşturma sorunu Gorkemku 2 1.777 13/05/2014, 12:37 Gorkemku
Çözüldü Visual Studio ve Access kullanarak programı birden çok pcde çalıştırma rastignac 2 2.244 10/11/2013, 23:28 rastignac


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya