vb.net in Dandikliği
Tarih
22/07/2010 02:06
Konu Sahibi
hydramses
Yorumlar
3
Okunma
1206
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hydramses
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
4
13/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
11/01/2011,17:58
Çözüldü 

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Private Sub Timer4_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer4.Tick

        ListBox1.SelectedIndex = o


        parametre(0) = New OleDbParameter
        parametre(1) = New OleDbParameter

        Label1.Text = ListBox1.Items(o)

        parametre(0).Value = Label1.Text
        parametre(1).Value = "boş"
        '__________________________________________________________

        komutum.Parameters.Add(parametre(0))
        komutum.Parameters.Add(parametre(1))
        komutum.ExecuteNonQuery()
        o = o + 1

    End Sub


bu kodun labelin text özelliğini veri tabanına kayıt etmesi gerekmiyormu ? Text özelliği listboxtaki verilere göre surekli değişiyor fakat veri tabanına bu aa,aa,aa,aa,aa satırları halinde kaydediliyo yukardaki kodlar eksik ama programımda mevcut program hatasız çalışıyo fakat doğru çalışmıyor label1.text özelliğine ilk gelen veriyi surekli veri tabanına yazıyor .delirtti 2 gundür sadece eklemek istediği aa,ab,ac,ad.....za,zb,zc.... gibi sıralı verilerdi

hydramses, 13-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Vb- Vb.Net bunlar uzun çalışmalar harcanarak geliştirilmiş kodlama dilleri. Bugları var mıdır? belki çıkar ancak bu çok sık rastlanacak bir durum değil. Vb.Net'te yazdığınız kod çalışmıyorsa bir yerlerde hata yapıyor olmalısınız büyük ihtimalle. Yada windowsunuz güncel olmaya bilir. XP kullanıyorsanız ve güncellemediyseniz (Net framework)vb.Net kodlarınız hata verebilir.
Başarılar
Cevapla


hydramses
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
4
13/08/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2007
11/01/2011,17:58
Çözüldü 
hatayı buldum ama çok saçma biyerde çıktı bağlantıyı kapamadığım için hep aynı veriyi kaydediyormuş her verinın kaydedilmesi sırasında bağlantı açıp kapamam gerekiyomuş şans eseri gece 4 de görebildim :S
hydramses, 13-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mustafa_atr
CafeINTeaCam
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
Demekki vb.Net'in günahını almışsın Img-grin

Başarılar
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya