VB.Net ile filtreleme sonucu comboboxa tekrarsız veri almak
Tarih
27/01/2014 21:34
Konu Sahibi
alican60
Yorumlar
10
Okunma
3053
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
116
29/12/2012
0
Tokat
-
Bugün,13:41
Çözüldü 
Ekteki dosyada comboboxlara tekrarsız veri aldırabiliyorum,isim comboboxundan veri seçtiğimde diğer comboboxlara gelen verilerin tekrarsız olmasını nasıl sağlarım.


Ek Dosyalar
.rar   VB.NET-SORU.rar (Dosya Boyutu: 102,68 KB / İndirme Sayısı: 35)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:29
VB.NET sorularınızı 2010 olarak yüklerseniz daha çok cevap alabilirsiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.994
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,12:23
Aynen bende konuya bakmıştım 2010 olmadığını görünce ilgilenememiştim.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
116
29/12/2012
0
Tokat
-
Bugün,13:41
2010 Visual Basic ancak yükleyebildim sorumuda 2010 da hazırladım.


Ek Dosyalar
.rar   VB.NET-SORU-2.rar (Dosya Boyutu: 99,6 KB / İndirme Sayısı: 6)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,12:29
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   VB.NET-SORU-2.rar (Dosya Boyutu: 99,6 KB / İndirme Sayısı: 7)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
116
29/12/2012
0
Tokat
-
Bugün,13:41
Benim gönderdiğim dosyanın aynısını yüklemiş olabilirmisiniz,ben bir değişiklik göremedim.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veritabanından Comboboxa veri seçtirme? tetikçi_61 1 1.160 17/07/2014, 17:40 alpeki99
Çözüldü Comboboxa tekrarlanan verileri tek olarak aktarma chevy 5 2.020 10/02/2014, 18:25 chevy
Çözüldü VB ile Comboboxa Veri Aktarımı Hakkında drummers 7 3.009 14/12/2011, 23:48 İzmir
Çözüldü veritabanını filtreleme taneerr 1 1.032 13/06/2011, 09:44 ~~KaG~~
Çözüldü Textboxa girilen değerin comboboxa aktarılması qroniq_wqha 8 3.208 29/05/2011, 12:32 ~~KaG~~


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya