Vb.net...Comboboxtan diğer comboboxlara veri getirmek.
Tarih
25/12/2013 01:13
Konu Sahibi
alican60
Yorumlar
5
Okunma
1056
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
116
29/12/2012
0
Tokat
-
Bugün,09:58
Çözüldü 
Formdaki comboboxtan bir veri seçtiğimde diğer comboboxlara veri getirmek istiyorum.Mesela Veri 1 comboboxundan Veri1-a yı seçersem
TcKimlikNo ccomboboxuna =1
Adı Soyadı comboboxuna = ali can
Baba adı comboboxuna = Kemal
öğrenci no comboboxuna =1
Veri2 comboboxuna =Veri2-a
Veri3 comboboxuna =Veri3-a verileri ni getirmek istiyorum,tabiki diğer comboboxlardan veri seçince ilgili verileri ilgili comboboxlara getirmek istiyorum.


Ek Dosyalar
.rar   VB.NET-SORU.rar (Dosya Boyutu: 96 KB / İndirme Sayısı: 12)
Cevapla


alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
116
29/12/2012
0
Tokat
-
Bugün,09:58
Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.
Cevapla


cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
VB.NET'le ilk defa uğraştığım; araştırma sonucu istediğinizi gerçekleştirdim sanıyorum.
Visual studio indirmekle uğraştığım için de bir nevi uzun sürdü cevap vermem. Buralara da daldık haydi hayırlısı... (bir taraftan da güzel oldu... Img-grin )
Dosya ekte, incelerseniz.


Ek Dosyalar
.rar   VB.NET-SORUcttm98.rar (Dosya Boyutu: 103,21 KB / İndirme Sayısı: 8)
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla


alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
116
29/12/2012
0
Tokat
-
Bugün,09:58
Teşekkür ederim,fakat diğer comboboxlara veri getirmiyor.Hangi comboboxtan veri seçersem
seçeyim diğer comboboxlara verileri filtreleyerek getirmek istiyorum.
Cevapla


cttm98
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... J....
212
2
24/04/2012
155
İstanbul
Ofis 2007
18/05/2016,18:49
Eklediğim örnek üzerinden gidebilir siniz. Takılırsanız yardımcı oluruz.
Ama ilk önce kendiniz yapmaya çalışın (nacizane tavsiyem....)
Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir
Cevapla


alican60
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... C....
116
29/12/2012
0
Tokat
-
Bugün,09:58
Tavsiyeniz için teşekkür ederim,aslında bir aydır uğraşıyorum ,örneklere bakıyorum ama olmadı.Bu konuyla alakalı başka bir konu açmıştım .....BENZER KONU..... Buradaki konuda yapmak istediğimin vb kodu ile olmuş hali vardı ben bunu vb.nete çevirmek istemiştim.Eğer o vb kodunu vb.nete çevirebilirsem istediğim gerçekleşmiş olacak.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Dosya Ara Butonu ile Seçtiğim Bir Excel Dosyasını Datagride getirmek umutakkaya 4 1.786 13/07/2014, 21:22 umutakkaya
Çözüldü Form Kapatıldığında Diğer Formları Etkileme Sorunu emremzrk 4 1.716 26/03/2012, 22:22 emremzrk


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya