Vb.net Access üye girişi ?
Tarih
03/03/2010 23:49
Konu Sahibi
yuksoft
Yorumlar
2
Okunma
2813
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



yuksoft
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
24/11/2009
1
Samsun
Belirtilmemiş
18/05/2011,10:49
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar. Bir soru bankası programı üzerinde çalışıyorum ve üye girişi yapmayı düşündüm yalnız veritabanındaki üyeleri nasıl sorgulayabilirim. Mesela

Select * from tbl_uye where Kullanıcı_Adı = "Ad" and şifre = "şifre"
tarzında ad ve şifre yi belirterek alırım ama promrama üye olunabileceği için ad , soyad kısmı değişken olacak. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Hepinize kolay gelsin.
yuksoft, 24-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


yuksoft
Üye
Kullanici Avatari
Üye
12
3
24/11/2009
1
Samsun
Belirtilmemiş
18/05/2011,10:49
Çözüldü 
Bilgisi olan kimse yokmu ???
yuksoft, 24-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sn. yuksoft,
Konuyu Biraz Geç Farkettim...Eğer Çözüm Bulamadıysanız Hâlâ, Benim Hazırlamış Olduğum Bir Konu  Var Tamam Size Göre. Umarım İşinize Yarar
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  c# Taksit Sayısı Kadar Veri Girişi Allback 8 210 24/09/2016, 15:06 Allback
Çözüldü Vb Ve Access Kullanarak Kullanıcı Girişi ~~KaG~~ 20 4.328 11/05/2011, 21:38 tekiner2323


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya