Vb.net 2008 İle Word Dosyasına bağlanıp yazdırma
Tarih
05/06/2011 22:56
Konu Sahibi
FEAR
Yorumlar
4
Okunma
2333
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



FEAR
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
4
24/05/2011
3
İstanbul
Ofis 2007
04/03/2012,20:44
Çözüldü 
merhaba arkadaşlar sizdeb bir konu hakkında yardımcı olmanızı istiyorum vb.net 2008ile hazırlanmış bir örneği buttona bastığımızda bizim herhangi bir yerde kayıtlı olan worl dosyasını açmasını istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim veya crystal reportda olur çok acil cevap larınızı bekliyorumFur


Ek Dosyalar
.rar   yazıcı.rar (Dosya Boyutu: 30,48 KB / İndirme Sayısı: 14)
Ohmy--)Azimle Vuran Betonu Deler(--Ohmy
Cevapla


FEAR
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
4
24/05/2011
3
İstanbul
Ofis 2007
04/03/2012,20:44
Çözüldü 
Yardımlarınızı Bekliyorum
Ohmy--)Azimle Vuran Betonu Deler(--Ohmy
Cevapla


jutenyam
Üye
Kullanici Avatari
Üye
7
1
07/06/2011
0
İstanbul
Ofis XP
08/06/2011,08:15
Çözüldü 
Ne demek istediğini tam anlamadım ama yine bir kod verim.Sanırım formdan bir butona basınca metin belgesine yazı yazdırmak istiyorsun.

Kod:
            Dim Dsy As System.IO.StreamWriter
            Dsy = My.Computer.FileSystem.OpenTextFileWriter("test.txt", True)
            Dsy.WriteLine("Deneme yazısı")
            Dsy.Close()

Bunları buton1 içine yazarsın.Exe test.txt dosyasına deneme yazısı yazıyor.
Bu şekil değil de textbox'dan yazdırmak istersen
Dsy.WriteLine( Textbox1.text ) yazarsın.
Umarım doğru anlamış ve anlatmışımdır, kolay gelsin Img-grin

Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Konunuzu Biraz Daha Ayrıntılı Anlatırsanız Daha İyi Olur
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sn. FEAR,

Konuya Olumlu Veya Olumsuz Dönüş Yapar mısınız Lütfen.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Excelden 1 satırlık bilgi alıp Formdaki labela yazdırma umutakkaya 6 2.920 19/11/2015, 11:09 atoz112
Çözüldü Vb.Net ile RichTextBox içerisindeki verileri yazdırma tefenninet 8 4.056 19/10/2014, 01:58 drummers
Çözüldü Formdaki verileri adını belirttiğim Excel Dosyasına Kaydetmek umutakkaya 2 1.469 08/07/2014, 08:58 umutakkaya
Çözüldü Visual Basic 2008 kayıt ekleme hatası SADIK54 7 3.556 02/12/2012, 19:20 SADIK54
Çözüldü vb den word e yazdırma poozo 8 2.950 08/02/2012, 21:33 mcmaho


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya