vB Kronometre
Tarih
19/05/2009 12:00
Konu Sahibi
SérqeN
Yorumlar
1
Okunma
1067
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



SérqeN
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
37
18/05/2009
İstanbul
Ofis 2003
03/11/2009,21:27
Sponsor Reklam
Yine Visual Basic 6.0 da Tarafımdan Yapılmış Basit Bir Kronometre..Umarım Beğenirsiniz..Saygılarımla..


Ek Dosyalar
.rar   Kronometre.rar (Dosya Boyutu: 1,92 KB / İndirme Sayısı: 92)
Cevapla

accessdelisi
Tımarhaneden Yeni Kaçtım
Kullanici Avatari
Aktif Üye
318
30/10/2008
24
-
Ofis 2010 32 Bit
Dün,03:17
teşekkürler
SÖZ VERİYORUM... USLU DURUCAM...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya