vB Kodlar İle Veritabanı ve Tablo Oluşturma
Tarih
21/05/2009 17:39
Konu Sahibi
SérqeN
Yorumlar
13
Okunma
12449
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



SérqeN
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
37
18/05/2009
İstanbul
Ofis 2003
03/11/2009,21:27
resimresim

Visual Basic 6.0 da Yine Tarafımdan Yapılmış Daha önce verdiğim örneklere göre biraz daha gelişmiş bir program örneği..Programda Bazı Eksiklik veya Hata olabilir..Bunun için Ozur Dilerim..Umarım Beğenirsiniz..Saygılarımla ..

By SérqeN


Ek Dosyalar
.rar   Kodlar ile Vt ve Tb Oluşturma ,kayıt girme,silme,değiştirme vs.vs.rar (Dosya Boyutu: 3,85 KB / İndirme Sayısı: 1.191)
Cevapla


ayhan2122
accesstr.net , gayet net ;)
Kullanici Avatari
Uzman
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
06/12/2016,00:25
Paylasim icin Tesekkur
Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
05/12/2016,09:18
Sn Sergen Bey paylaşımınız için teşekkürler. Vb yi bilmediğim için öğrenmek istiyorum yukarıdaki görüntüyü görebilmem için programı ne ile açmam lazım. Sadece kodları görebildim.Şimdiden teşekkürler. Saygılar..
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


SérqeN
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
37
18/05/2009
İstanbul
Ofis 2003
03/11/2009,21:27
(26/08/2009, 04:54)benremix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn Sergen Bey paylaşımınız için teşekkürler. Vb yi bilmediğim için öğrenmek istiyorum yukarıdaki görüntüyü görebilmem için programı ne ile açmam lazım. Sadece kodları görebildim.Şimdiden teşekkürler. Saygılar..

Sn benremix eklediğim programı açabilmeniz için öncelikle bilgisayarınızda Visual Basic 6.0 olmalı .. Kodları Görebildiğinize göre Visual basic 6.0 bilgisayarınızda var ...Eklediğim projeyi çalıştırdıktan sonra F5 tuşuna veya vB de menülerin altındaki toolboxdaki " > " benzer butona basarak resimlerdeki görüntüleri elde edebilirsiniz..İnşallah anlaşılır bi anlatım olmuştur..
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
05/12/2016,09:18
Sn Sergen ilginiz için öncelikle teşekkür ederim. Visual basic 6.0 indirdim kuramamıştım. Ancak başka siteden buldum indirdim ve kurdum bugün çalışıyor. Sizin programınızı açtım. Henüz inceleyemedim, malum oruç...Vb ile ilk kez tanışıyorum. Derslerine bakacağım.. Başlangıç için önerebileceğiniz kaynak, yöntem vs. varsa yardımcı olursanız; memnun olurum. Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


SérqeN
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
37
18/05/2009
İstanbul
Ofis 2003
03/11/2009,21:27
Sn. benremix başlangıç için önereceğim neler olabilir..Bu siteyi takip etmenizi öneririm diyeceğim zaten mutlaka burayı takip ediyorsunuzdur..Netten bol bol araştırın birçok kaynağa ulaşabilirsiniz..Bunların dışında piyasada bulunan vB kitaplarından birini alıp inceleyebilirsiniz.. Örneğin benim kullandığım İhsan KARAGÜLLE ve Zeydin PALA nın oluşturmuş olduğu Visual Basic 6.0 kitabını başlangıç olarak kullanabilirsiniz...Ve en önemlisi bence meraklı ve araştırmacı birisi olmanız.. Img-grin
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  visdata nesnesi,otomatik database oluşturma ve dataform wizard nesnesi Coskun0559 3 2.455 25/09/2010, 18:24 Coskun0559
  vb için acceste tablo ilişkisi emin_111 0 1.789 28/05/2009, 11:11 emin_111


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya