VB ile Comboboxa Veri Aktarımı Hakkında
Tarih
26/08/2011 15:26
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
7
Okunma
3046
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
07/01/2017,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sorum kısaca şudur :

1- "Form3" deki "ComboBox1" , "kayıtlar.mdb" isimli çalışmamın "data" tablosuna bağlanacak ve "adisoyadi" sütunundaki verileri listeleyecek

2- "ComboBox1" den seçilen isime göre
"TextBox1" e "data" tablosundaki "sgkkullanici" bilgisini yazacak
"TextBox2" ye "data" tablosundaki "sgkkod" bilgisini yazacak
"TextBox3" e "data" tablosundaki "sgksistemsifre" bilgisini yazacak
"TextBox4" e "data" tablosundaki "sgkisyerisifre" bilgisini yazacak

Sorum bu kadardır. Teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   drmkayit.rar (Dosya Boyutu: 164,83 KB / İndirme Sayısı: 25)
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mcmaho
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
196
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
24/12/2016,22:08
Çözüldü 
visual basic kodları olsaydı sana yardımcı olurdum.
Cevapla

İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
21/01/2017,16:06
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba;

Bu işlemi sol kısımdaki Server Explorer Panelden new data source ekleyerek bir data set oluşturup. Combobox Task Data Binding Mode ile data set ile bağlatı yaparak istedeğin bilgileri ilişkilendirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

resim
Cevapla

İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
21/01/2017,16:06
Çözüldü 
Merhaba;

Olumlu yada olumsuz dönüş yapabilirmisiniz.

Kolay gelsin.
Cevapla

drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
07/01/2017,15:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Çok pardon.
Bu konuyu ben başka yoldan çözdüm. İlgi alaka ve cevap için teşekkrü ederim. Konu kapatılabilir
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
21/01/2017,16:06
Çözüldü 
Merhaba;

Çözümüzünü yazabilirseniz aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı olmuş oluruz.

Kolay gelsin.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB.Net ile filtreleme sonucu comboboxa tekrarsız veri almak alican60 10 3.109 22/06/2016, 01:31 geren
Çözüldü ListView1 Listeleme Hakkında drummers 7 1.869 23/05/2015, 12:45 alpeki99
Çözüldü ExecuteReader Fonksiyon Hakkında drummers 2 1.686 30/09/2014, 08:54 drummers
Çözüldü reportviewer hakkında umutakkaya 4 1.539 29/09/2014, 10:24 alpeki99
Çözüldü Veritabanından Comboboxa veri seçtirme? tetikçi_61 1 1.189 17/07/2014, 17:40 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya