VB ile Comboboxa Veri Aktarımı Hakkında
Tarih
26/08/2011 15:26
Konu Sahibi
drummers
Yorumlar
7
Okunma
3002
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 
Sorum kısaca şudur :

1- "Form3" deki "ComboBox1" , "kayıtlar.mdb" isimli çalışmamın "data" tablosuna bağlanacak ve "adisoyadi" sütunundaki verileri listeleyecek

2- "ComboBox1" den seçilen isime göre
"TextBox1" e "data" tablosundaki "sgkkullanici" bilgisini yazacak
"TextBox2" ye "data" tablosundaki "sgkkod" bilgisini yazacak
"TextBox3" e "data" tablosundaki "sgksistemsifre" bilgisini yazacak
"TextBox4" e "data" tablosundaki "sgkisyerisifre" bilgisini yazacak

Sorum bu kadardır. Teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   drmkayit.rar (Dosya Boyutu: 164,83 KB / İndirme Sayısı: 25)
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mcmaho
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... Ö....
196
09/12/2011
34
Muğla
Ofis 2003
20/09/2016,22:03
Çözüldü 
visual basic kodları olsaydı sana yardımcı olurdum.
Cevapla


İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
04/04/2016,17:27
Çözüldü 
Merhaba;

Bu işlemi sol kısımdaki Server Explorer Panelden new data source ekleyerek bir data set oluşturup. Combobox Task Data Binding Mode ile data set ile bağlatı yaparak istedeğin bilgileri ilişkilendirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

resim
Cevapla


İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
04/04/2016,17:27
Çözüldü 
Merhaba;

Olumlu yada olumsuz dönüş yapabilirmisiniz.

Kolay gelsin.
Cevapla


drummers
Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
398
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
29/11/2016,13:56
Çözüldü 
Çok pardon.
Bu konuyu ben başka yoldan çözdüm. İlgi alaka ve cevap için teşekkrü ederim. Konu kapatılabilir
drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


İzmir
Java Gui Uzmani
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... E.... Ö....
197
8
02/11/2008
100
İzmir
Ofis 2013 64 Bit
04/04/2016,17:27
Çözüldü 
Merhaba;

Çözümüzünü yazabilirseniz aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza yardımcı olmuş oluruz.

Kolay gelsin.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB.Net ile filtreleme sonucu comboboxa tekrarsız veri almak alican60 10 3.042 22/06/2016, 01:31 geren
Çözüldü ListView1 Listeleme Hakkında drummers 7 1.818 23/05/2015, 12:45 alpeki99
Çözüldü ExecuteReader Fonksiyon Hakkında drummers 2 1.668 30/09/2014, 08:54 drummers
Çözüldü reportviewer hakkında umutakkaya 4 1.499 29/09/2014, 10:24 alpeki99
Çözüldü Veritabanından Comboboxa veri seçtirme? tetikçi_61 1 1.152 17/07/2014, 17:40 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya