vb de classlarla kur hesaplama
Tarih
19/02/2010 23:01
Konu Sahibi
pc_öğrencisi
Yorumlar
1
Okunma
1191
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



pc_öğrencisi
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
17/01/2010
0
Konya
Ofis 2007
30/06/2010,17:08
iki combobax ve bir textbox bulunacak .1. comboboxda örneğin dolar seçili ve 2. comboboxda sterlin seçili ise textboxa girilen sayını dolar olarak alınıp sterlin olarak karşılığı verilecek.hesaplamalar classda olacak ve form üzerinden çağırılacak. yardım edin lütfen bir türlü classlar çağrılmasını yapamadım.combobox 'ı classda tanıtamadım.lütfen bana yardım edinImg-cray
pc_öğrencisi, 17-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


maytas
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
545
21/12/2008
173
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
27/09/2015,02:03
Merhaba.
Takıldığınız noktayı aşmak için alttaki örneği inceleyin. İsteğiniz üzerine Class Module kullanılmıştır.

Form Kodları:

Kod:
    Dim cls As Class1
    Set cls = New Class1
    MsgBox cls.Deneme
    Set cls = Nothing


Class1 adında bir Class Module ve burada yazılmış bir fonksiyon.

Kod:
Function Deneme()
   Deneme = 1
End Function

Mesajlarımızı Türkçe yazım kurallarına uygun yazalım.
Emeğe saygı gösterelim, bir teşekkürü çok görmeyelim.
resim
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Malzeme Hesaplama Programı V1.0 TheWayEnd 16 8.915 17/05/2015, 16:59 leeonn99
  Not Hesaplama Programı RoxorLoops 6 3.514 29/01/2010, 20:00 RoxorLoops
  Faktoriyel Hesaplama harun_061 3 2.381 22/04/2009, 14:26 Krizantem


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya