userformda yazdır
Tarih
21/05/2011 17:58
Konu Sahibi
hegu
Yorumlar
19
Okunma
3542
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,18:24
Çözüldü 
Arkadaşlar sayın ogulcan92 önerileri doğrultusunda userform hazırladım. Herşey tamam ama benim hazır rapor kağıdım var ve userformda eklediğim kişiye rapor yazdıracağım. Userformda kayıt ettiğim bir kişiye rapor yazdırmak için ne gibi yol izlemem lazım. Ekteki örnekte rapor sayfasını kendi hazır raporuna göre ayarlamıştım. fakat ben daha önce her seferinde her yazdığımı silip yazıyordum bu nedenle rapor sürekli yazdırmak istediğim kişiyi alıyor ve yazdırabiliyordum. Userformda bunu nasıl bir yöntemle yapmam lazım ki ben istediğim kişinin rapor kağıdını çıkarabileyim.
teşekkür ederim.
Birde userformda tarih formatı nasıl yapılabilir ve tckimliği 11 karekterle nasıl sınırlayabilirim.


Ek Dosyalar
.rar   sürücü.rar (Dosya Boyutu: 15,68 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.848
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,23:04
Çözüldü 
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Ek Dosyalar
.rar   sürücü.rar (Dosya Boyutu: 17,02 KB / İndirme Sayısı: 36)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,18:24
Çözüldü 
sayın power çok güzel olmuş elinize sağlık. Birde tarih formatını ve tc kimliği 11 karekterle sınırlama az olmasın fazlada olmasın
teşekkür ederim
Cevapla


hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,18:24
Çözüldü 
sayın power
birde şöyle sorun var yazdır yapınca userform rapor kısmına gidiyor işlem yaptırmıyor. kaydet yapınca tekrar seçip yazdırmak gerekiyor bunun tek yolu bu mu acaba teşekkür ederim.
Cevapla


DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
Sn:Hegu
Power hocamız yapmış istediğinizi sizinde istediğiniz rapor sayfasını yazdırmak değilmiydi bende biraz değişiklik yaptım örneği inceleyip olum yada olumsuz dönerseniz tekrar seviniriz.
Cevapla


hegu
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H....
452
03/11/2008
18
Konya
Ofis 2003
Dün,18:24
Çözüldü 
sayın duayen
yazdıra tıklayınca ekrandan gidiyor. Birde yeni birini kaydet yaptım. isimini seçip bul tıklayınca kişi bilgileri gelmiyor. Yazdır tıklayınca baskı önizleme mi gelmesi gerekiyor.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü excel Userformda FotoAlbümü fkilic76 2 1.027 01/11/2013, 18:33 fkilic76
Çözüldü makro ile accese resim ekleyip userformda görünmesini sağlamak gold_savt 3 2.458 27/09/2011, 21:47 gold_savt
Çözüldü User Form Yazdır Eklemek programdelisi 7 3.017 07/12/2010, 13:01 programdelisi
Çözüldü excelde bir hücreye yazdır butonunu koymak ocaku8 5 8.336 14/10/2009, 19:28 ocaku8


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya