USB Barcode Kullanımı
Tarih
29/11/2011 10:21
Konu Sahibi
ozkaweb
Yorumlar
1
Okunma
884
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ozkaweb
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
R.... Ö....
3
3
16/11/2009
Bolu
-
29/11/2016,20:21
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar; benim bir sorum olacak cevabını yerli yabancı sitelerde çok aradım ama bulamadım. Sorum Şu;

1 Adet formum var ve bu formun üzerinde 2 textbox var.
2 adet de USB Barcode okuyucum var. benim yapmak istediğim bu USB Brcode okuyucuları adreslemek. Yani 1. Barkod okuyucu 1. texbox a, 2. barkod okuyucum 2. textbox a yazmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Cevapla


chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
24/11/2016,13:02
Çözüldü 
barkod okuyucular direk seçili olan yere barkod şeklini metin-sayı haline getirmeye yarar. yani sizin imleciniz neredeyse o oraya çevirir.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Aşırı CPU Kullanımı siyahca 17 342 02/12/2016, 17:11 siyahca
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 356 20/06/2016, 14:47 OFA
  iç içe if kullanımı Kardeşpayı 7 428 24/05/2016, 14:56 Kardeşpayı
  sorgu içinde koşul içeren ifade kullanımı uguruygar 4 292 20/05/2016, 00:09 ozanakkaya
  Sorguda DLookUp Kullanımı ! İfadelerle Üretilen Alandan Ardışık satır Verisi Çağırma Celalettin Uçar 10 530 11/05/2016, 16:43 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya