üç kritere göre yanıp sönen uyarı
Tarih
23/01/2009 19:52
Konu Sahibi
osman06
Yorumlar
37
Okunma
8373
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



osman06
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
233
22/11/2008
0
Ankara
Ofis 2003
04/10/2016,23:18
Çözüldü 
Sponsor Reklam
örneğin deneme adında bi formum var ve bu forma ait bir alt formum var deneme alt adında burda formda olan 5 -6 tane bilgiyi göteriyor bu alt formda mükerrer kayıtı önlemek için formdaki üç alanın kontrolünü yaptırmak istiyorum

tarih
saat
adı soyadı
eğer alanların üçünede aynı aynı veri girildiğinde bana form üzerinde mesajı benim yazabileceğim yanıp sönen bi metin getirsin ve desinki aynı kayıt var kaydedilsinmi kaydedilmesinmi gibi
örneğim yok yalnız nerden başlayacağımı bilmediğim için
Cevapla

Puletin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
1.716
01/11/2008
416
Ülke Dışı
Ofis 2003
24/12/2016,00:18
Çözüldü 
Yanıp Sönmüyo..
Ama Belki işine yarar


Ek Dosyalar
.rar   Denetleme.rar (Dosya Boyutu: 17,19 KB / İndirme Sayısı: 73)
Kaplumbağa ya dikkat et...
Sadece başını çıkartıp risk aldığında ilerleyebiliyor...
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın PuLeTiN'in örneğinden yola çıkarak metin kutusundaki aynı alanları kontrol ettirip aynıysa uyarı verdirten bi örnek hazırladım.


Ek Dosyalar
.rar   Kopyası Denetleme.rar (Dosya Boyutu: 17,82 KB / İndirme Sayısı: 87)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:56
Çözüldü 
bir örnek yaptım kontrol et


Ek Dosyalar
.mdb   Kopyası Denetleme-Celoy cevap.mdb (Dosya Boyutu: 144 KB / İndirme Sayısı: 100)
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam örnek güzel olmuş. Acaba şu yanıp sönme olayını Kaydet butonunun olayına koysak daha mı iyi olur, ne dersiniz? Eşit olduklarında kaydetmeyip geri dönmesi ve direk hatayı göstermesi nedeniyle kaydet butonuyla tetiklenmesi daha mantıklı gibi geldi bana...

Bu haliyle de gayet güzel çalışıyor. Ellerinize sağlık...
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.837
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,14:56
Çözüldü 
Evet hocam değinin olur,bu değişiklikler isteğe göre yapılabilir,bu size kalmış,butona konabilir,butonları söndürebilir veya yakabilir vb... Img-grin
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Gelen sonuca göre otamatik metin yazdırma hknct 13 282 16/01/2017, 16:35 hknct
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 204 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  Listbox tarihe göre sıralatma mustim1547 5 215 12/01/2017, 16:49 mustim1547
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 164 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe Göre Toplamlar Görüntüleme Serkan Çevik 3 92 10/01/2017, 22:02 Serkan Çevik


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya