Üç ayrı formdaki verinin tek tabloya aktarmak
Tarih
02/12/2012 17:21
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
8
Okunma
1905
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
159
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Herkese iyi günler iyi çalışmalar,
Arkadaşlar Ana form üzerinde bulunan ayrı tablolara bağlı üç adet form bulunmaktadır,bu üç ayrı forma girdiğim verileri tek bir tabloya nasıl aktarabilirm
Saygılarımla..
Cevapla


aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
06/07/2016,00:39
Çözüldü 
selam
ado,dao,aktarma sorguları ile
aktarabilirsiniz
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.017
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Üç tablodaki verileri sorguda birleştir,
üç tabloda ortak olan alanı (örn. SNO) ilişkilendir,
Formdaki verinin bulunduğu (SNO) metin kutusunu sorguya ölçüt olarak ekle
sorguyu ekleme sorgusu olarak kaydet.
Cevapla


fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
159
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Mrb.Aydın kardeşim,dediğiniz doğrudur da,birde dediğiniz ado veya dao bilsem mesele değildi,ama gel görki durum vahim.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,02:10
Çözüldü 
Böyle durumlarda örnek eklemek daha hızlı yanıt almayı sağlayabilir.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
06/07/2016,00:39
Çözüldü 
selam
örnek ve ilham kaynağı olması için size basit bir örnek hazırladım
incelerseniz içerisinde ado ile ekle,güncelle,sil gibi ve birkaçta prosedür var
burada dikkat edeceğiniz tabloların ve form un kayıt kaynağına bağlı olmaması yani tamamı kod ile olmakta
sadece liste kutusunda ado kullanılmadı zaten bende kullanmıyor ve gerek te duymuyorum
access bu konuda yeterli gelmekte

takıldığınız yerde sitedeki arkadaşlar yardımcı olacaktır sadece açıklayıcı bir soru başlığı ve ayrıntılı bir soru+örnek olması gerekli
saygılarımla


.rar   ado-ekle-güncelle-sil.forma veri al.rar (Dosya Boyutu: 24,67 KB / İndirme Sayısı: 36)
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formdaki bir alan göre alt formda alanları gizleme enderya 2 82 20/11/2016, 19:34 ozanakkaya
  Ayrı butonlardaki farklı işlevleri tek buton ile gerçekleştirmek murat dikme 9 342 20/11/2016, 16:06 murat dikme
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 194 15/11/2016, 00:59 shalala
  3 comboboxtan 1 listboxa ayrı ayrı veri süzme? prtkl 10 179 14/11/2016, 22:33 prtkl
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 308 09/11/2016, 23:35 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya