Üç ayrı formdaki verinin tek tabloya aktarmak
Tarih
02/12/2012 17:21
Konu Sahibi
fascioğlu
Yorumlar
8
Okunma
1976
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese iyi günler iyi çalışmalar,
Arkadaşlar Ana form üzerinde bulunan ayrı tablolara bağlı üç adet form bulunmaktadır,bu üç ayrı forma girdiğim verileri tek bir tabloya nasıl aktarabilirm
Saygılarımla..
Cevapla

aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
15/12/2016,19:28
Çözüldü 
selam
ado,dao,aktarma sorguları ile
aktarabilirsiniz
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.182
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,19:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Üç tablodaki verileri sorguda birleştir,
üç tabloda ortak olan alanı (örn. SNO) ilişkilendir,
Formdaki verinin bulunduğu (SNO) metin kutusunu sorguya ölçüt olarak ekle
sorguyu ekleme sorgusu olarak kaydet.
Cevapla

fascioğlu
(yunusotel)
Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
F.... A....
839
18/09/2010
162
Muğla
Ofis 2003
18/11/2016,00:04
Çözüldü 
Mrb.Aydın kardeşim,dediğiniz doğrudur da,birde dediğiniz ado veya dao bilsem mesele değildi,ama gel görki durum vahim.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Böyle durumlarda örnek eklemek daha hızlı yanıt almayı sağlayabilir.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

aydın3838
Destek Ekibi
Kullanici Avatari
Destek
256
20/12/2009
8
Kayseri
Ofis 2003
15/12/2016,19:28
Çözüldü 
selam
örnek ve ilham kaynağı olması için size basit bir örnek hazırladım
incelerseniz içerisinde ado ile ekle,güncelle,sil gibi ve birkaçta prosedür var
burada dikkat edeceğiniz tabloların ve form un kayıt kaynağına bağlı olmaması yani tamamı kod ile olmakta
sadece liste kutusunda ado kullanılmadı zaten bende kullanmıyor ve gerek te duymuyorum
access bu konuda yeterli gelmekte

takıldığınız yerde sitedeki arkadaşlar yardımcı olacaktır sadece açıklayıcı bir soru başlığı ve ayrıntılı bir soru+örnek olması gerekli
saygılarımla


.rar   ado-ekle-güncelle-sil.forma veri al.rar (Dosya Boyutu: 24,67 KB / İndirme Sayısı: 36)
aydın3838, 20-12-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listedeki tüm kayıtları tabloya ekleme nightashes 2 89 01/01/2017, 11:54 nightashes
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 332 21/12/2016, 18:32 fatihkara
  Tablodan başka Tabloya ilişki Kurma 53rize 2 129 21/12/2016, 13:01 53rize
  Tabloya eklerken aynı kayıt varsa eklenmemesi. nightashes 4 125 18/12/2016, 18:09 nightashes
  Harita da Seçilen Checkbox ile Tabloya Kayıt sadikkavakli 2 130 10/12/2016, 15:42 sadikkavakli


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya