Toplam Süre Hesaplama
Tarih
18/06/2011 20:23
Konu Sahibi
sadikkavakli
Yorumlar
12
Okunma
2433
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
67
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
07/11/2016,20:56
Çözüldü 
Değerli Üstadlar,

Form2 de bulunan formda, tarih1 ile tarih2 aralığındaki toplam t1 ve toplam t2 süre toplamlarını form2 ye gelmesini istiyorum fakat çözüm üretemedim. Formda buna benzer örnek bulamadım.

Ayrıca sorguda grup saat toplamı nasıl alabilirim.

Yardımlarını bekliyorum.
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.


DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz.
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...


sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
67
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
07/11/2016,20:56
Çözüldü 
Af edersiniz . Örnek eklemeyi unutmuşum.

Örnek ek'tedir.

İlginiz içiin teşekür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   toplam süre.rar (Dosya Boyutu: 22,05 KB / İndirme Sayısı: 14)
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.009
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,01:17
Çözüldü 
Sorgudaki tarih alanının ölçütüne

Visual Basic Code
Between [Formlar]![Form2]![tar1] And [Formlar]![Form2]![tar2]

yaz.

Formdaki butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
Me.Metin4 = DSum("t1", "suresrg")
Me.Metin6 = DSum("t2", "suresrg")




DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
Sorun çözüldümü tekrardan dönerseniz seviniriz.
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...


sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
67
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
07/11/2016,20:56
Çözüldü 
Duayen

Hata vermektedir.

Burada belirtmediğim bir konu combobox ta isim seçildiğinde o kişinin toplam t1 süre ve toplam t2 süredeki toplam sürelerin raporlanması gerekmektedir.

Örnek ek'tedir.

İlginiz için teşekür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   toplam süre_2.rar (Dosya Boyutu: 26,6 KB / İndirme Sayısı: 15)
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Süre sınırına yaklaşan cihazlar okanocak 4 105 25/11/2016, 09:36 okanocak
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 176 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Nöbet Çizelgesinde toplam aldırma ve sıralama alperadn01 6 293 12/09/2016, 10:49 atoz112
  Access Sorguda Yaş ve Yaş Grubu Hesaplama accessdelisi 4 197 31/07/2016, 19:56 ozanakkaya
  Raporlarda Ara toplam ve nakli toplam isouysal 4 421 04/06/2016, 14:36 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya