Toplam Süre Hesaplama
Tarih
18/06/2011 20:23
Konu Sahibi
sadikkavakli
Yorumlar
12
Okunma
2486
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
75
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
13/01/2017,09:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli Üstadlar,

Form2 de bulunan formda, tarih1 ile tarih2 aralığındaki toplam t1 ve toplam t2 süre toplamlarını form2 ye gelmesini istiyorum fakat çözüm üretemedim. Formda buna benzer örnek bulamadım.

Ayrıca sorguda grup saat toplamı nasıl alabilirim.

Yardımlarını bekliyorum.

sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.

DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz.
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...

sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
75
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
13/01/2017,09:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Af edersiniz . Örnek eklemeyi unutmuşum.

Örnek ek'tedir.

İlginiz içiin teşekür ederim.



Ek Dosyalar
.rar   toplam süre.rar (Dosya Boyutu: 22,05 KB / İndirme Sayısı: 14)
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.176
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:58
Çözüldü 
Sorgudaki tarih alanının ölçütüne

Visual Basic Code
Between [Formlar]![Form2]![tar1] And [Formlar]![Form2]![tar2]

yaz.

Formdaki butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
Me.Metin4 = DSum("t1", "suresrg")
Me.Metin6 = DSum("t2", "suresrg")




DUAYEN
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
S.... A....
1.026
13/08/2010
279
Yozgat
Ofis 2007
28/10/2016,11:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sorun çözüldümü tekrardan dönerseniz seviniriz.
Bizim için zor diye bir şey yoktur, imkansızsa zaman alır...

sadikkavakli

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
S.... K....
75
11/06/2010
0
Niğde
Ofis 2013 64 Bit
13/01/2017,09:48
Çözüldü 
Duayen

Hata vermektedir.

Burada belirtmediğim bir konu combobox ta isim seçildiğinde o kişinin toplam t1 süre ve toplam t2 süredeki toplam sürelerin raporlanması gerekmektedir.

Örnek ek'tedir.

İlginiz için teşekür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   toplam süre_2.rar (Dosya Boyutu: 26,6 KB / İndirme Sayısı: 15)
sadikkavakli, 11-06-2010 tarihinden beri AccessTr.neT Üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Firmaya göre Ödeme Şekli ayrımı ile Toplam değerleri form üzerinde gösterme metınaycıcek 4 174 12/01/2017, 23:27 metınaycıcek
  saat ücreti hesaplama dsmelbistan 5 177 12/01/2017, 13:01 atoz112
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 143 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Metin Kutusunda Toplam Tutarları Göstermek. m_demir 4 142 22/12/2016, 20:16 m_demir
  Form üzerine değer getirme ve hesaplama yaptırma fatihkara 20 609 15/12/2016, 12:15 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya