TOPLA.ÇARPIM fonksiyonu hatamı bulamıyorum.
Tarih
13/06/2011 20:23
Konu Sahibi
assenucler
Yorumlar
2
Okunma
1090
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/01/2017,18:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Değerli dostlar;

Başka bir Excel dosyasından kopyala yapıştır ile oluşturduğum "GRAFİK" sayfası verilerini TOPLA.ÇARPIM fonksiyonu ile "VERİ" sayfasından almaya çalıştım. Ayrıca f(x) sihirbazı ile de doğru sonucu alamadım ve bilgileri güncelleyemedim.

"Grafik" verilerini silip, "Veri" sayfasından sıfırdan (yeni baştan) yukarıdaki fonksiyonla verileri toplatmam nasıl mümkün olabilecektir?

İlgi ve yardımınızı bekliyorum..


Ek Dosyalar
.rar   ŞenGrafikTaslak.rar (Dosya Boyutu: 17,92 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Bugün,08:14
Çözüldü 
Sn assenucler iyi günler,
Neyi nereye toplayacağınızı belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Gün içinde pek foruma giremiyorum.
Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/01/2017,18:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın benremix;

Günaydın..

Öncelikle yoğun çalışmanız içinde zaman ayırarak ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Grafik sayfasını başka bir Excel dosyasından kopyala - yapıştır ile oluşturduğum için sorun yaşadım. "Grafik" sayfasındaki veri tablosunu silip, yukarıdaki fonksiyonu yeniden oluşturduğumda sorun çözüldü.

Sevgi ve saygılar..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  barkod alanında çarpım işlemi karaayhan 4 103 27/12/2016, 14:36 karaayhan
  Rapor Saatleri Topla KAZIMS 2 222 28/05/2016, 22:32 KAZIMS
  SUM fonksiyonu 6246386 1 249 15/03/2016, 12:32 C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü iif fonksiyonu hatası yenginoglu 7 2.005 05/02/2016, 01:05 yenginoglu
Çözüldü Form Üzerine Timer Fonksiyonu İle Veri Kontrolü salim.ekiz 12 1.027 21/12/2015, 22:56 salim.ekiz


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya