TOPLA.ÇARPIM fonksiyonu hatamı bulamıyorum.
Tarih
13/06/2011 20:23
Konu Sahibi
assenucler
Yorumlar
2
Okunma
1056
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Değerli dostlar;

Başka bir Excel dosyasından kopyala yapıştır ile oluşturduğum "GRAFİK" sayfası verilerini TOPLA.ÇARPIM fonksiyonu ile "VERİ" sayfasından almaya çalıştım. Ayrıca f(x) sihirbazı ile de doğru sonucu alamadım ve bilgileri güncelleyemedim.

"Grafik" verilerini silip, "Veri" sayfasından sıfırdan (yeni baştan) yukarıdaki fonksiyonla verileri toplatmam nasıl mümkün olabilecektir?

İlgi ve yardımınızı bekliyorum..


Ek Dosyalar
.rar   ŞenGrafikTaslak.rar (Dosya Boyutu: 17,92 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,21:30
Çözüldü 
Sn assenucler iyi günler,
Neyi nereye toplayacağınızı belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Gün içinde pek foruma giremiyorum.
Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.052
31/10/2008
63
İstanbul
-
29/11/2016,00:04
Çözüldü 
Sayın benremix;

Günaydın..

Öncelikle yoğun çalışmanız içinde zaman ayırarak ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Grafik sayfasını başka bir Excel dosyasından kopyala - yapıştır ile oluşturduğum için sorun yaşadım. "Grafik" sayfasındaki veri tablosunu silip, yukarıdaki fonksiyonu yeniden oluşturduğumda sorun çözüldü.

Sevgi ve saygılar..
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Rapor Saatleri Topla KAZIMS 2 192 28/05/2016, 22:32 KAZIMS
  SUM fonksiyonu 6246386 1 223 15/03/2016, 12:32 C*e*l*o*y*c*e
Çözüldü iif fonksiyonu hatası yenginoglu 7 1.957 05/02/2016, 01:05 yenginoglu
Çözüldü Form Üzerine Timer Fonksiyonu İle Veri Kontrolü salim.ekiz 12 975 21/12/2015, 22:56 salim.ekiz
Çözüldü Mid Fonksiyonu Forceful 3 714 30/03/2015, 10:22 Forceful


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya