Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TL'Yİ EURO YADA DOLARA DÖNÜŞTÜRME
Çevrimdışı
gokaytasci



*

Üye
40
10
15/11/2008
0

İstanbul
23/07/2014, 13:33
#1
Cozuldu 
Merhaba İyi Akşamlar;

Ek'te bulunan örnekte olduğu gibi (TL) yazan tüm kutucuklardaki ibareyi istediğimiz zaman euro (€) yada dolar($) birimine çevirme.Bir tuşa bastığmızda tüm TL'ler euro yada dolar olsun.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

mehmetdemiral
.

Çevrimdışı
******

Site Yönetimi
4,400
200
30/10/2008
1669
Mehmet DEMİRAL
Samsun
Bugün, 10:35
#2
Cozuldu 
Sadece brim olarak mı yoksa içerik olarak da mı çevrilecek. Yani 10TL yazan kutuda 10$ ya da 10€ mu yazacak yoksa 10TL yerine 6,7$ gibi mi olacak. Onu yazar mısınız?
İnadına, ille de Accesstr.net...

gokaytasci


Çevrimdışı
*

Üye
40
10
15/11/2008
0

İstanbul
23/07/2014, 13:33
#3
Cozuldu 
evet sadece 10€ yada 10 $ yazacak tüm kutulardaki ibareler değişecek

nihatkr
Ofis 2007-2003-2010

Çevrimdışı
***

Onursal Üye
814
89
29/10/2008
272

İstanbul
31/01/2014, 00:23
#4
Cozuldu 
Ekteki dosyayı inceleyin. En basit şekliyle böyle olur. Eğer beğenmezseniz başka yoldan deneriz. Ama döviz cinsini illaki bir yerde belirtmeniz gerekecek...


Ek Dosyalar
.rar   Ornek.rar (Dosya Boyutu: 15.73 KB / İndirme Sayısı: 63)

gokaytasci


Çevrimdışı
*

Üye
40
10
15/11/2008
0

İstanbul
23/07/2014, 13:33
#5
Cozuldu 
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Tabiki buda bir çözüm ama asıl ihtiyaç konusu kutucukların içerindeki birimlerin değişmesi.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<

Çevrimdışı
***

Onursal Üye
778
27
06/11/2008
225

Kütahya
31/12/2011, 02:16
#6
Cozuldu 
Şimdi Nihatkr Hocamın örneğini inceledim ve sizin cevabınızı okudum. Ancak tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.

"kutucukların içerindeki birimlerin değişmesi" demekle ne kastettiğinizi biraz daha açıklayabilir misiniz acaba?

Tam olarak ne istediğinizi net bir şekilde (mümkünse fotoğraf, örnek dosya ekleyerek) anlatabilir misiniz?

Örneğin: Tablodaki TL olan değerlerin formda Dolar seçildiğinde otomatik olarak Dolar olmasını mı istiyorsunuz? Sadece ilgili kaydın para birimini mi değiştirmek istiyorsunuz?

Velhasılı, konuyu biraz daha açın ki biz de tam olarak yardımcı olmaya çalışalım...

Kolay gelsin...




 Etiketler -
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Cozuldu ilişkili tablo yada sorgudan veri alma kesoka 17 1,748 20/09/2014, 06:34
Son Yorum: benremix
Cozuldu makrolar yada kodlar başka pc de çalışmıyor kodcu1i 6 356 24/06/2014, 14:22
Son Yorum: alpeki99
Cozuldu 64 bit yada 2007 oficce lerde parogram çalışmıyor talhamertgüral 5 378 24/03/2014, 17:02
Son Yorum: ozanakkaya
Cozuldu BOF yada EOF Hatası ceforce 3 582 25/11/2013, 09:45
Son Yorum: ceforce
Cozuldu Detay Formu ve tablosu mu kullanmalıyım , yada tek form tek tablomu daha işlevsel olur ? Emin Kılıç 4 695 21/04/2013, 10:36
Son Yorum: ozanakkaya



Users browsing this thread: 2 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2014 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.