1



Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TL'Yİ EURO YADA DOLARA DÖNÜŞTÜRME
Çevrimdışı
gokaytasci
Üye

Üye
40
10
15/11/2008
0

İstanbul
Ofis 2007
23/07/2014,13:33
#1
Çözüldü 
Merhaba İyi Akşamlar;

Ek'te bulunan örnekte olduğu gibi (TL) yazan tüm kutucuklardaki ibareyi istediğimiz zaman euro (€) yada dolar($) birimine çevirme.Bir tuşa bastığmızda tüm TL'ler euro yada dolar olsun.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.


mehmetdemiral
.
Çevrimdışı
Uzman
4,409
200
30/10/2008
1672
Mehmet DEMİRAL
SAMSUN
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,02:37
#2
Çözüldü 
Sadece brim olarak mı yoksa içerik olarak da mı çevrilecek. Yani 10TL yazan kutuda 10$ ya da 10€ mu yazacak yoksa 10TL yerine 6,7$ gibi mi olacak. Onu yazar mısınız?
İnadına, ille de Accesstr.net...


gokaytasci
Üye
Çevrimdışı
Üye
40
10
15/11/2008
0

İstanbul
Ofis 2007
23/07/2014,13:33
#3
Çözüldü 
evet sadece 10€ yada 10 $ yazacak tüm kutulardaki ibareler değişecek


nihatkr
Ofis 2007-2003-2010
Çevrimdışı
Onursal Üye
814
89
29/10/2008
272

İstanbul
Ofis 2007
31/01/2014,00:23
#4
Çözüldü 
Ekteki dosyayı inceleyin. En basit şekliyle böyle olur. Eğer beğenmezseniz başka yoldan deneriz. Ama döviz cinsini illaki bir yerde belirtmeniz gerekecek...


Ek Dosyalar
.rar   Ornek.rar (Dosya Boyutu: 15.73 KB / İndirme Sayısı: 66)


gokaytasci
Üye
Çevrimdışı
Üye
40
10
15/11/2008
0

İstanbul
Ofis 2007
23/07/2014,13:33
#5
Çözüldü 
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Tabiki buda bir çözüm ama asıl ihtiyaç konusu kutucukların içerindeki birimlerin değişmesi.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Çevrimdışı
Onursal Üye
778
27
06/11/2008
225

Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
#6
Çözüldü 
Şimdi Nihatkr Hocamın örneğini inceledim ve sizin cevabınızı okudum. Ancak tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.

"kutucukların içerindeki birimlerin değişmesi" demekle ne kastettiğinizi biraz daha açıklayabilir misiniz acaba?

Tam olarak ne istediğinizi net bir şekilde (mümkünse fotoğraf, örnek dosya ekleyerek) anlatabilir misiniz?

Örneğin: Tablodaki TL olan değerlerin formda Dolar seçildiğinde otomatik olarak Dolar olmasını mı istiyorsunuz? Sadece ilgili kaydın para birimini mi değiştirmek istiyorsunuz?

Velhasılı, konuyu biraz daha açın ki biz de tam olarak yardımcı olmaya çalışalım...

Kolay gelsin...





TL'Yİ EURO YADA DOLARA DÖNÜŞTÜRME Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler
tl yi euro yada dolara dönüştürme
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü ilişkili tablo yada sorgudan veri alma kesoka 17 1,911 20/09/2014, 06:34
Son Yorum: benremix
Çözüldü makrolar yada kodlar başka pc de çalışmıyor kodcu1i 6 458 24/06/2014, 14:22
Son Yorum: alpeki99
Çözüldü 64 bit yada 2007 oficce lerde parogram çalışmıyor talhamertgüral 5 439 24/03/2014, 17:02
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü BOF yada EOF Hatası ceforce 3 649 25/11/2013, 09:45
Son Yorum: ceforce
Çözüldü Detay Formu ve tablosu mu kullanmalıyım , yada tek form tek tablomu daha işlevsel olur ? Emin Kılıç 4 768 21/04/2013, 10:36
Son Yorum: ozanakkaya



Sayfayı İzleyenler : 2 Ziyaretçi

Bunlar da ilginizi çekebilir!


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2014 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.