| Facebook ile Bağlan | Twitter ile Bağlan | Google+ ile Bağlan
Hoşgeldin Misafir ! Giriş Kayıt Ol



Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TL'Yİ EURO YADA DOLARA DÖNÜŞTÜRME
gokaytasci
Aktif Üye
Kullanici Avatari

Dışarıda

Aktif Üye
**
57
13
15/11/2008
0

İstanbul
Ofis 2007
23/02/2015,18:11
#1
Çözüldü 
Merhaba İyi Akşamlar;

Ek'te bulunan örnekte olduğu gibi (TL) yazan tüm kutucuklardaki ibareyi istediğimiz zaman euro (€) yada dolar($) birimine çevirme.Bir tuşa bastığmızda tüm TL'ler euro yada dolar olsun.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari

Dışarıda

Uzman
******
4.528
207
30/10/2008
1740
Mehmet Demiral
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,15:18
#2
Çözüldü 
Sadece brim olarak mı yoksa içerik olarak da mı çevrilecek. Yani 10TL yazan kutuda 10$ ya da 10€ mu yazacak yoksa 10TL yerine 6,7$ gibi mi olacak. Onu yazar mısınız?

İnadına, ille de Accesstr.net...


gokaytasci
Aktif Üye
Kullanici Avatari

Dışarıda

Aktif Üye
**
57
13
15/11/2008
0

İstanbul
Ofis 2007
23/02/2015,18:11
#3
Çözüldü 
evet sadece 10€ yada 10 $ yazacak tüm kutulardaki ibareler değişecek


nihatkr
Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari

Dışarıda

Onursal Üye
***
814
89
29/10/2008
272

İstanbul
Ofis 2007
31/01/2014,01:23
#4
Çözüldü 
Ekteki dosyayı inceleyin. En basit şekliyle böyle olur. Eğer beğenmezseniz başka yoldan deneriz. Ama döviz cinsini illaki bir yerde belirtmeniz gerekecek...



Ekli dosyalar
.rar   Ornek.rar (Boyut: 15,73 KB / İndirilmeler: 71)


gokaytasci
Aktif Üye
Kullanici Avatari

Dışarıda

Aktif Üye
**
57
13
15/11/2008
0

İstanbul
Ofis 2007
23/02/2015,18:11
#5
Çözüldü 
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim.
Tabiki buda bir çözüm ama asıl ihtiyaç konusu kutucukların içerindeki birimlerin değişmesi.Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari

Dışarıda

Onursal Üye
***
778
27
06/11/2008
225

Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,03:16
#6
Çözüldü 
Şimdi Nihatkr Hocamın örneğini inceledim ve sizin cevabınızı okudum. Ancak tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.

"kutucukların içerindeki birimlerin değişmesi" demekle ne kastettiğinizi biraz daha açıklayabilir misiniz acaba?

Tam olarak ne istediğinizi net bir şekilde (mümkünse fotoğraf, örnek dosya ekleyerek) anlatabilir misiniz?

Örneğin: Tablodaki TL olan değerlerin formda Dolar seçildiğinde otomatik olarak Dolar olmasını mı istiyorsunuz? Sadece ilgili kaydın para birimini mi değiştirmek istiyorsunuz?

Velhasılı, konuyu biraz daha açın ki biz de tam olarak yardımcı olmaya çalışalım...

Kolay gelsin...





"TL'Yİ EURO YADA DOLARA DÖNÜŞTÜRME" Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sorguda yada Raporda hesaplamaya veya karşılaştırma yapmak. direnist 3 223 09/02/2015, 14:30
Son Mesaj: atoz112
Çözüldü Raporda Verileri 10ar 10ar (yada belirlediğimiz kadarını) Yan Yana Yazdırma? mehami 5 251 04/01/2015, 15:50
Son Mesaj: mehami
Çözüldü ilişkili tablo yada sorgudan veri alma kesoka 17 2.280 20/09/2014, 07:34
Son Mesaj: benremix
Çözüldü makrolar yada kodlar başka pc de çalışmıyor kodcu1i 6 666 24/06/2014, 15:22
Son Mesaj: alpeki99
Çözüldü 64 bit yada 2007 oficce lerde parogram çalışmıyor talhamertgüral 5 567 24/03/2014, 18:02
Son Mesaj: ozanakkaya
Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir!


Cazip Fikirler | Web Design Bodrum | BodrumBilisim.com | Zumrut.Org | Hepimiz Biriz | Site Ekle
Türkçe Çeviri: MyBB Türkiye
Üretici: MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.