timerinterval
Tarih
01/08/2012 16:00
Konu Sahibi
accessman
Yorumlar
1
Okunma
940
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
iyi günler
bir formdan kod ile diğer formun timer interval değerini nasıl değiştirebilirim
teşekkürler
@benbendedeilem
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
Forms.frmsystray.TimerInterval = 0
şeklindeymiş
@benbendedeilem
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü TimerInterval hakkında yardım QATLET 4 865 04/02/2013, 14:17 QATLET


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya