tımer problemi
Tarih
28/05/2010 18:00
Konu Sahibi
by body 1
Yorumlar
10
Okunma
2344
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 3/5 - 1 oy



by body 1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
19/01/2010
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
13/03/2014,10:00
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba ,
Yine sitemizden aldığım yardımlar ve örnekler doğrultusunda projemde kullanmak üzere , görsel bir açılış sayfası yapmak istedim.Fakat form1 zaman dolduğunda x1 bağlayamadım.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.Belkide diğer arkadaşlarımızında işine yarayabilir.
Şimdiden herkese emeklerinden dolayı binlerce teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   vt2.rar (Dosya Boyutu: 65,81 KB / İndirme Sayısı: 16)
by body 1, 19-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
S.a.
Kolay Gelsin.... Kodunuzu Şu Şekilde Düzeltin... Bu Arada Timerde belirttiğiniz 120 süresinide biraz artırın.... Çok Kısa....

Kod:
1
2
3
4
5
6
Private Sub Form_Timer()
Me.lblScrollingLabel.Caption = Mid(Me.lblScrollingLabel.Caption, 2, _
 (Len(Me.lblScrollingLabel.Caption) - 1)) & Left(Me.lblScrollingLabel.Caption, 1)
DoCmd.Close acForm, "Form1"
DoCmd.OpenForm "x1", acNormal, "", "", , acNormal
End Sub

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


emturker
- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.245
30/10/2008
775
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
06/12/2016,08:54
Çözüldü 
Sn.by body 1 Buyurun
--------------------
Kod İçin Teşekkürler Sn.Kural


Ek Dosyalar
.rar   vt2.emturker.rar (Dosya Boyutu: 60,45 KB / İndirme Sayısı: 31)
Application Engineer
Cevapla


by body 1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
19/01/2010
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
13/03/2014,10:00
Çözüldü 
Hocam merhaba ,
Kodu değiştirdiğimde istenilen form açılıyor fakat Loadıng yazızı ekranda kaymıyor donuk duruyor.
by body 1, 19-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


emturker
- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.245
30/10/2008
775
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
06/12/2016,08:54
Çözüldü 
Sn.by body 1 Benim Gönderdiğim Örnektenmi Söz Ediyorsunuz.
Application Engineer
Cevapla


by body 1
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
19/01/2010
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
13/03/2014,10:00
Çözüldü 
Sn.Kural hocamın , verdiği kodu girdiğimde yazı donuk kalıyor.
by body 1, 19-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form Açıldığında Yeni Kayda Gitme Problemi ferhatozge 6 206 30/11/2016, 15:53 ferhatozge
  Arama problemi ve bir kaç diğer sorun nightashes 3 111 28/11/2016, 01:22 nightashes
  Tabloya Eklenen Resmi Formda Gösterme Problemi peter088 2 134 19/10/2016, 20:24 peter088
  Sorgulama Problemi accessdelisi 4 3.201 12/09/2016, 18:32 accessdelisi
  Kilitleme problemi Kardeşpayı 8 385 16/08/2016, 11:49 Kardeşpayı


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya