textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm
Tarih
28/05/2009 11:02
Konu Sahibi
emin_111
Yorumlar
4
Okunma
5830
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



emin_111
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
8
09/04/2009
0
Denizli
Ofis 2003
20/06/2009,23:30
Çözüldü 
Sponsor Reklam
textboxun içini nasıl para birimi TL olarak gösteririm
emin_111, 09-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mesudi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... A....
249
30/10/2008
63
İstanbul
Ofis 2003
12/12/2016,17:50
Çözüldü 
Textbax'ın özelliklerini açıp, biçim özelliğini Para Birimi olarak ayarlarsan sorun çözülmüş olur.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Text box nesnesi olarak adı geçen denetim sanırım Microsoft Forms 2.0 Ole sınıfı Forms.TextBox.1 sınıfı olarak adlandırılan activex denetimidir. Bu denetimde bahsedilen türde bir özellik normal olarak görülmüyor. Ama mutlaka bir yolu vardır fakat maalesef ben göremedim. Bir sürü özellik var ama biçim özelliği sanırım konulmamış.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.160
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Merhaba Arkadaşlar konu açılalı baya olmuş sorunun çözülüp çözülmediğini bilmiyorum ama ben yinede vereyim belki başka arkadaşların işne yarar.

excel Vba da


[Vba]Private Sub TextBox1_Change()

   TextBox1 = Format(TextBox1.Value, "#,##0.00 ")
End Sub[/Vba]


Visual Basic 6 ise

PHP Kod:
Private Sub Text1_LostFocus()
Text1 = Format(Text1.Text, "#,##0.00 ")
End Sub


Cevapla

neronxp
Üye
Kullanici Avatari
Üye
1
0
22/10/2014
0
Amasya
27/10/2014,16:15
Sponsor Reklam
If IsNumeric(TextBox1.Text) Then
Dim tlira As Double = TextBox1.Text
TextBox3.Text = Format(tlira, ("C"))
End If

ister// Private Sub TextBox1_TextChanged_1(sender As Object, e As EventArgs) Handles TextBox1.LostFocus olarak text kutusunun kontrolunun kaybından sonraya yazılabilir.

Format(tlira,("C") da yazılan C:Currency yani para birimini direk yazar.

Örnek 5.00 TL(yeni sembolle) 14.00 $ gibi

Sondan iki haneyi böler, ##.## tarzında format alır.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Para birimi ile çıkarma işlemi xxihsidxx 2 304 20/09/2016, 18:56 atoz112
Çözüldü random rastgele sayı uretme nasıl yapabılırım. gulsahozay 12 4.060 02/04/2014, 22:54 gulsahozay
Çözüldü text nesnesinin içini bozmadan yazı ekleme ceforce 8 2.548 12/03/2014, 23:46 umutakkaya
Çözüldü insert into hatası nasıl düzeltilir? necati 8 5.489 27/02/2012, 21:29 benremix
Çözüldü datagridview ekranında bulunan verileri nasıl toplama işlemi yaptırabilirim ? xfqemre 2 2.756 10/10/2011, 20:55 ogulcan92


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya