textbox
Tarih
01/06/2009 10:17
Konu Sahibi
hbb
Yorumlar
7
Okunma
2023
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



hbb
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
18/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
07/04/2011,13:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba arkadaşlar ben textboxda yeni belli uzunlukta veri girildikten sonra bir alt satıra geçmesini istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz ?
hbb, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

esrefigit

Kullanici Avatari
Onursal
598
30/10/2008
359
Konya
Ofis 2003
06/11/2015,13:38
Çözüldü 
giriş maskesine o belli uzunlukta olan şeyi gir mesela 11 haneli bir tckimlik no için giriş maskesine 00000000000 şeklinde 11 adet sıfır koy sonra özelliklerden diğer kısmında otomotik sekmeye evet de artık 11 hane sayı girilince diğer metin kutusuna geçer sekme sıranında görünümden istediğin gibi sıraya koyabilirsin
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz
Cevapla

hbb
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
18/05/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2003
07/04/2011,13:28
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkür ederim ama ben vb de sormuştum belirtmeyi unutmuşum . bu yöntem anladığım kadarıyla sanırım Access de geçerlli. yinede çok teşekkür ederim
hbb, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

SérqeN
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
37
18/05/2009
İstanbul
Ofis 2003
03/11/2009,21:27
Çözüldü 
Textin Multiline Özelliğini True Yapın..Her Veri girişinde Textin sonuna Gelindiği zaman otomatik olarak alt satıra geçecektir..Img-grin
Cevapla

mesudi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... A....
249
30/10/2008
63
İstanbul
Ofis 2003
12/12/2016,17:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın hbb ekteki örnek işinizi görür umarım. Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   db1.rar (Dosya Boyutu: 14,58 KB / İndirme Sayısı: 24)
Cevapla

SérqeN
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
37
18/05/2009
İstanbul
Ofis 2003
03/11/2009,21:27
Çözüldü 
Sn.mesudi ekte örnek yok sanırım :S İndirdimde Boş hiç birşey göremedim ben..Ve ayrıca Sn. hbb yardımı vb de istiyor sanırım :Img-grinSizin verdiğiniz örnekte Access Uygulaması var ve boş ..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veri tabanındaki bilgiyi textbox'a aktarma sherlockholmes 4 1.696 24/01/2015, 20:31 sherlockholmes
Çözüldü Textbox da saat toplamlari veya cikarmalar Yakut 7 4.005 05/03/2014, 15:01 alpeki99
Çözüldü Combobox taki veriyi seçince textbox ları otomatik doldurma hyavuz 9 3.924 06/01/2014, 12:27 mcmaho
Çözüldü Textbox kullanımı ve içeriğinin yönetilmesi byclever 12 4.169 09/03/2012, 18:17 byclever
Çözüldü textbox içinde sayı artırma ve sıfırlama! byclever 2 3.125 06/03/2012, 23:04 alpeki99


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya