TextBox içindeki veri
Tarih
24/06/2011 17:22
Konu Sahibi
TheWayEnd
Yorumlar
12
Okunma
3193
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy



TheWayEnd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Çözüldü 
Benim İstediğim textbox içerisinde bir isim veya değişken tanımlayıp sonuçları combobox veya listboxa aktarmak istiyorum yani
texboxsın içinde ahmet var diyelim 15 yada 20 belirsiz.bunların hepsini listboxa tek seferde aktarsın istiyorum . yardımlarınızı bekliyorum
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sayın carabasan,

Ufak Bir Örnek Eklerseniz Deneyerek Yardımcı Olabiliriz Diye Düşünüyorum.
Cevapla


TheWayEnd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Çözüldü 
Daha tasarım aşamasındayım örnek vereyim

dim veri as string
if textbox1.text=veri then
listbox1.items.add(veri)
end if

Bunun gibi lakin textboxın içeriğinde 10 tane veri isimli değişken varsa aynı anda listboxa eklesin yani bir döngü başlayacak textboxın içeriğindekileri bulup aktaracak ve döngü sona erecek
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Bir TextBox'ın İçinde 10 Tane Veri İsimli Değişken Varsa Derken Orasını Tam Anlamadım. Anladığım Kadarıylada

Visual Basic Code
Dim veriler() As String
If TextBox1.Text <> "" Then
ListBox1.Items.Add(veriler(0))
End If 


Şeklinde Denermisiniz?

Not: Tahmini Düşüncem Bu Şekilde

Cevapla


TheWayEnd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
79
20/06/2011
24
Bursa
Ofis 2003
12/10/2015,08:11
Çözüldü 
maalesef olmadı :S
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sayın carabasan,
Alıntı:textboxın içeriğinde 10 tane veri isimli değişken varsa aynı anda listboxa eklesin yani bir döngü başlayacak textboxın içeriğindekileri bulup aktaracak ve döngü sona erecek

Bu Dediğinizden Pek Birşey Anlamadım. 10 Tane Veri İsimli Değişken Varsa Derken?
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  TextBox'a Tarih Formatı Girdirme Mettleshade 2 87 24/11/2016, 18:38 Mettleshade
  alt alta textbox gkmanil 11 1.762 29/05/2016, 14:06 atoz112
Çözüldü ListBox Ve TextBox ~~KaG~~ 6 2.614 14/10/2015, 13:12 atoz112
Çözüldü TextBox ı for ile değişkenli kullanmak Gorkemku 1 1.439 26/05/2014, 10:02 alpeki99
Çözüldü Datagridview içindeki hücrelerin değeri değiştiğinde toplam tutarının otomatik değişmesi umutakkaya 11 3.584 14/03/2014, 01:02 POWER


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya