Text boxta toplama
Tarih
24/03/2011 18:12
Konu Sahibi
BLouShiD
Yorumlar
6
Okunma
1832
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



BLouShiD
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
22/03/2011
0
Konya
Ofis 2003
03/04/2011,00:15
Çözüldü 
Formuma textboxlar koydum. Textboxa girilen sayıları toplam textboxında toplam şeklinde yazdırmak istiyorum. Ama başaramadım. Yadrımcı olursanız sevinirim.
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
02/12/2016,15:18
Çözüldü 
Örneğinizi eklerseniz yardımcı olabiliriz.
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


BLouShiD
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
22/03/2011
0
Konya
Ofis 2003
03/04/2011,00:15
Çözüldü 
Formda 1. kat 2. kat ve diğer katlar yer alıyor. Bu kat numaralarının altına girilecek ürün rakamları toplamda gösterecek ve ekle deyince listbox'a ekliyecek.Bu ikinci çalışmam formdaki dersleri takip ederek kodları yazdım ama hep hata verdi birincisinde.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   ürünler.rar (Dosya Boyutu: 18,9 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.988
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,08:56
Çözüldü 
Toplam kutusunun özelliklerini açın. Veri sekmesinde ilk sırada yer alan Denetim Kaynağı kısmına :

Visual Basic Code
=Kutu1+Kutu2+....+Kutux


diyebilirsiniz. Formunuz herhangi bir tabloya bağlı olmadığı için toplama, liste kutusuna yazdırma vb. işlemler geçici olacaktır.

Ayrıca metin kutularını ActiveX olarak eklemenizin özel bir sebebi var mı?

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


BLouShiD
Üye
Kullanici Avatari
Üye
8
2
22/03/2011
0
Konya
Ofis 2003
03/04/2011,00:15
Çözüldü 
Activex olduğunundan çokta haberdar değilim Img-grin
Bana bir sorun çıkartırmı???
Ekleme alanında gördüğüm kutu olarak kullanabilirim diye onu ekledim bir amaç dahilinde değil yani...
List box'ı 3 kolonlu yapıp ekle deyince poz no , poz açıklaması ve adet toplamını list box a ekliyecem ama başaramadım.Bir el atabilirmisin.Ekle butonun olayına yazıyorum ama hata veriyor.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Dün,23:51
Çözüldü 
Örneğiniz üzerinde değişiklikler yaparak bu hale getirdim. Umarım işinize yarar. İnceleyip geri dönüş yaparsanız memnun oluruz.
Not:
Sorgu ile ekleme yolunu anlayabilmeniz için böyle yapılmıştır, aksi halde doğrudan kod ile de ekleme yapabilirdik. Ayrıca katlar ile kayıtları takip edeceğiniz bir tablo eklendi.


Ek Dosyalar
.rar   ürünler_blck.rar (Dosya Boyutu: 23,27 KB / İndirme Sayısı: 29)
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 192 06/12/2016, 03:07 maras321
  koşullu giriş maskesi ve toplama çıkarma maras321 4 116 09/11/2016, 12:31 maras321
  Liste Kutusunda bir kolondaki verileri gruplayarak toplama knuur 14 300 08/11/2016, 14:35 knuur
  formda farklı kriterde toplama access acemisi 3 127 06/11/2016, 12:59 atoz112
  Müşteri Bazlı Toplama yapmak. m_demir 16 227 16/10/2016, 20:41 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya