Texfield Hesaplama Ama başka forumdaki veriden
Tarih
18/04/2014 11:55
Konu Sahibi
gizlileylak
Yorumlar
7
Okunma
1406
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Eskiden Access ile ilgileniyordum ama çok unutmuşum bunun acısını çekiyorum.

Bir sorum var cevaplarsanız kafayı yemekten kurtaracaksınız şimdiden teşekkürler.


Bir forum var burda kimlik bilgileri soruluyor. İşte doğum tarihi ad soyad vs vs

Buradaki bilgiler doldurulduktan sonra bir buton ile kimlik bilgilerine ait başka verileri dolacağı forma yönlendiriyor. Örnek kimlik bilgileri doldurulmuş olan hastanın hastalığı ile ilgili bilgiler diyelim

Bu gelen form'da da yaş sekmesi var ama bu yaş sekmesini kaydedilen tablo ayrı bir tablo.

Ben yaş sekmesini önceki doğum tarihine göre hesaplatabiliyorum ay yıl olarak ancak bir türlü bunu 2. açılan formda yapamadım.

1. formda doldurduğum tarihe göre 2. açılan forumda nasıl hesaplama yapabilirim.

Teşekkürler.
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,00:55
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Çözüldü 
Ek göndereyim


Ek Dosyalar
.rar   EKO 26.02.2008 - Kopya.rar (Dosya Boyutu: 1,38 MB / İndirme Sayısı: 1)
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.027
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
topluformaçmamakrosu isimli makroya ekleme yaptım.

Yeni modül ekledim.

Tarihe göre yaşı hesaplatıyor, 2. form açıldığında forma aktarıyor.


Ek Dosyalar
.rar   EKO 26.02.2008_sld.rar (Dosya Boyutu: 1,4 MB / İndirme Sayısı: 6)
Cevapla


Çözüldü 
Kaptım üstat çok teşekkür ederimmmm

Microsoftun sitesinden bir sayfa kod almıştım sen sadece diff2date diye bir deyimle halletmişsin. Teşekkürler.
Cevapla


Çözüldü 
üstada diff2dates kodunu ben başka formda denediğimde #?ad hatası veriyor.

Kodda kullandığım form isimlerin doğru olduğuna eminim

Neden olabilir acaba
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Butonlardaki Hesaplama Kodunu Güncelleme de nasıl yapabiliriz ask200075 6 178 15/11/2016, 12:08 ask200075
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 198 15/11/2016, 00:59 shalala
  Seçilen Ayın Kaçıncı Ay Olduğu başka Sütunda Cevap Versin hgsoftware 6 176 19/10/2016, 10:29 hgsoftware
Çözüldü Birleşik Giriş Kutusundan başka alana veri girme. martineden-30 4 142 08/10/2016, 00:25 martineden-30
  Başka uygulamadaki tablo kayıtlarını ana uygulamadaki tabloya eklemek Deniz DEMİRCİOĞLU 8 476 30/08/2016, 11:32 Deniz DEMİRCİOĞLU


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya