Skip to main content

AccessTr.neT


Sitemiz Hakkındaki Görüşleriniz

Sitemiz Hakkındaki Görüşleriniz

#19
Yoğun iş tempomda bir yandanda yürüttüğüm işler ile ilgili oluşturmak istediğim bir Access projem vardı.Bu çalışmayıda gerek sitenizdeki bilgiler,gerek ise yönetici arkadaşların yardımları ile başarılı bir şekilde tamamlamış bulunuyorum.

Sabırla sorularımızı cevaplayıp bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Artık benimde çalışan bir Access çalışmam var.Bundan sonraki adımlarım sadece bu çalışmayı geliştirmek adına olacaktır.

Sizlerden ve sitenizden çok şey öğrendim.Gerek sorarak gerek ise daha önce sorulan soru cevapları inceleyerek.Zaten arşiviniz fazlasıyla geniş.Eski soru cevapları inceleyip mantığını anladıktan sonra kendi projenize çok rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz.

Destekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum.

herkese iyi çalışmalar
Cevapla
#20
Biz de size teşekkür ederiz. Bizleri onurlandırıp; iyi yönde motive ettiğiniz için.

Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla
#21
İnceliğiniz için teşekkürler. Her zaman size yardıma hazırız.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla
#22
Sabırla sorularımızı cevaplayıp bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Artık benimde çalışan bir Access çalışmam var.Bundan sonraki adımlarım sadece bu çalışmayı geliştirmek adına olacaktır.
Son Düzenleme: 11/11/2014, 11:03, Düzenleyen: jony33.
Cevapla
#23
Bilgisayar Öğretmenliği okuyorum, veritabanına giriş dersinde Access i yüzeysel olarak geçtik ancak benim ilgimi çekiyor veri tabanı, boş zamanlarımın çoğunu veri tabanı ile ilgili bilgi araştırması ile geçiriyorum.
Bir Ödev için takıldığım noktalarda araştırmalarım sonucunda Accesstr ile karşılaştım.
Herhangi bir form gibi cevaplanır mı bilmiyorum ama yinede konu açayım, gibi bir düşünce ile ilk konumu açtım.
Ödevim bitti akabinde öğrenebilmek adına kendimce projeler geliştirmeye karar verdim, Tanıdığım esnaf abilerimin el ile tuttuğu hesap kitaplar vardı, oradan yola çıkarak alacak takip ile ilgili bir çalışmaya başladım.
Ve bugün Başlangıçta saçma sapan hatalar ile dolu olan çalışmamı açtım ve projeme eklediğim son özelliğe baktım ve accesstr ye teşekkürden daha fazlasını borçlu oldugumu hissettim.
Forum üyelerinden en çok Halil YAŞAR , Atoz112 , Ozanakkaya ve ismini yazamadığım, fikirleri ile ufkumu aydınlatan bir çok kişiye sonsuz teşekkür ederim.
Birgün öğretmen olduğumda en çok formunuzdan öğrendiğim "Bir mum diğerini yakmak ile ışığından bir şey kaybetmez" felsefesini tüm öğrencilerime öğretmek için aşk ile çalışacağım.

En kısa zamanda formunuza özel üye olacağım . Hepinize tekrar çok teşekkür eder saygılarımı sunarım

Celil PARTAL.
Cevapla
#24
Cemil bey bu güzel duygu ve düşünceleriniz için bizde size teşekkur ederiz.
Cevapla

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

ya da
Task