Tarihe göre formda süzme yapamadım
Tarih
13/07/2009 15:06
Konu Sahibi
remi
Yorumlar
14
Okunma
2897
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



remi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
04/11/2016,15:15
Çözüldü 
Nerdeyse üçgündür Değerli hocalarımızın ve üstatlarımızın emek vererek hazırladıkları faydalı bilgilerini ve örneklerini inceliyorum çok güzel ve yararlı örnekler karşısında şaşkınlığım doruk noktasında bizim gibi acemiler için çok yararlı bilgi ve örneklerini bizimle cömertce paylaştıkları için şükranlarımı sunuyorum.

Nacizane sizden bir ricam olacak "ornekremi" isimli dosyam ektedir. Ben dosya açıldığında karşımıza ilk çıkan formun üzerinde ünvana göre süzme işlemini ve rapor açtırmayı değerli bilgilerinizden yararlanarak yaptım. Ancak Tarihe göre süzmeyi birtürlü yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Cevaplarınıza karşılık veremeyebilirm. Dışarda olacam. Ancak gece tekrar formda olacam.

Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   ornekremi.rar (Dosya Boyutu: 129,56 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla


remi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
04/11/2016,15:15
Çözüldü 
Herkese Selam geldim ama benim sorumla ilgilenen olmamışmı
galiba
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Sayın Remi
Tarihe göre süzme için between.. and kullanıyoruz. Ama siz nereyi tarih egöre süzeceğinizi belirtmemişsiniz. İlk açılışta firma seçildikten sonra mı? Nerede tarih filtrelenecek?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


remi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
04/11/2016,15:15
Çözüldü 
Sayın mehmetdemiral hocam ilginize teşekkür ederim. formda zaten 1 adet tarih ve firma alanı var soldaki tarih alanını süzmek istiyorum önce tabi firmayı sonrada tarihi mevcut formda firma adına göre süzme yaptım ama tarihe göre süzemedim.

Saygılarımla
göreceğiniz gibi kullandığım tablo sayın hocalarımın örneklerinden alıntıdır. Belki sistem bozulur süzme işlemini yapamam diye tablonun adını "köyler" ve alanı "köy" isimlerini bile değiştirmedim. acemilik işte
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Sanırım sizin sorununuz tarih değerlerini now() olarak kaydedip date olarak istemenizden kaynaklanıyor. Değerleri date() ile kaydedin, böylece saat verisi girmek zorunda olmazsınız. Şu anda siz 01.01.2009 01:00:10 gibi depolanmış veriler arasından sadece 01.01.2009 t
yazıp size bulmasını istiyorsunuz. Bu mümkün değil. O yüzden verilerinizi tabloya kaydederken bugünkü tarihi date() ile gönderin. Sorun yok.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


remi
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
69
3
09/11/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
04/11/2016,15:15
Çözüldü 
Hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ışığında birazdan tekrar deneyeceğim

Hürmetler sunuyorum
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablo kayıtlarının başka tablolardaki kayıt durumuna göre çaprazlanması uguruygar 3 115 11 saat önce ozanakkaya
  alt veri sayfasındaki verileri formda görmak murat dikme 4 69 07/12/2016, 18:14 murat dikme
  karma kutuya göre toplama çıkarma maras321 5 192 06/12/2016, 03:07 maras321
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 288 03/12/2016, 00:13 m_demir
  açılan kutu değerine göre aktif/pasif buton ferhatozge 10 341 30/11/2016, 12:01 donepezil


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya