Tarih saat değerini Toplayamama Sorunu
Tarih
10/03/2012 14:06
Konu Sahibi
ahmet029
Yorumlar
6
Okunma
1469
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhabalar ekte yeralan çalışmamda jeneratör toplam süresini veri tabanımda bir sorguyla toplamak istiyorum ancak olmuyor sanırım rakam olarak tanımadığından işlem yapmıyor toplamı nasıl bulabilirim,.Tüm ustaların yardımlarını rica ediyorum.Teşekkürler.
Ek Dosyalar
RAPOR.zip
[239.9 KB]
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,23:51
Çözüldü 
Ariza Tablonuzdaki JeneratörToplam alınında sadece rakamsal değer bırakın. Örneğin 24 gibi. Sonra bir sorgu oluşturun ve aşağıdaki kodu SQL'ine yapıştırarak deneyin. Sonucu bildirin lütfen.

SQL Code
SELECT ACCESSTR.[OperasyonuEmriniVeren], (select sum(([JeneratörToplam])) from Ariza where OperasyonuEmriniVeren=ACCESSTR.OperasyonuEmriniVeren) & " SAAT" AS JENERATOR_TOPLAMI
FROM Ariza AS ACCESSTR
GROUP BY ACCESSTR.[OperasyonuEmriniVeren];


Buyrun buda hazırlanmış hali. Sorguyu inceleyin.

Ek Dosyalar
RAPOR_2012-03-10.rar
[175.17 KB]

.
Cevapla


ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
Merhaba BlackEagle
İlginize teşekkür ederim ancak benim istediğim gibi olmamış benim istediğim tam olarak şu.Ana formda Jeneratör Toplamı hesaplanıp veri tabanına işleniyor ,benim istediğim bu değerlerin toplamını bulmak bunu sorguyla yapmak istiyorum ancak veri uyşmazlığı hatası veriyor.Örneği inceledim ancak istedğim olmamış.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,23:51
Çözüldü 
O Halde 24 Saat yerine 24 yazın. Hesaplamayı ancak bu şekilde yapabilirsiniz. Saat ibaresini sonradan &" Saat" şeklinde ekleyebilirsiniz.
Cevapla


ahmet029
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
83
01/02/2012
6
Samsun
-
19/04/2015,23:50
Çözüldü 
İyi geceler herkese
Saati ben yazmıyorumki otomatik hesaplayıp yazıyor işi Vb kodu yapıyor ,nasıl hesaplatacam ısın ıcnden cıkamıyorum.Ama yardımlarınızla çözeceğimden şüphem yok.Tşk.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.059
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:34
Çözüldü 
Sorgu3'ü İncele.

Ek Dosyalar
RAPOR_2.rar
[175.55 KB]

Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Açılan kutuda seçilen ilk satır kayıt getiriyor sorunu nightashes 2 61 07/12/2016, 18:23 nightashes
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 288 03/12/2016, 00:13 m_demir
  Sorguda yürüyen bakiye sorunu. Mecnun24 21 442 14/11/2016, 08:48 ates2014
  Access 2003'te dosya açılmama sorunu (Hata: 3033) MSami 13 312 05/11/2016, 21:06 alpeki99
Çözüldü Yazıcıdan birden fazla çıktı alma sorunu m_demir 7 174 02/11/2016, 19:27 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya