Tarih Arası Raporlama Ve Seçenekler
Tarih
19/04/2013 11:19
Konu Sahibi
ByESiR
Yorumlar
5
Okunma
1149
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Değerli Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Uzun ZAmandır Üzerinde Çalıştığım İş Yerinde Kullanmak İçin Hazırladığım Bordro Programımda Tarihler Arası Rapor Alma Vede Formda Görüntülemeyi 3 Haftadır Araştırdığım Halde Yapamadım Biraz Beceriksizim Yada Bir Eksiklik Yapıyorum Ayrıca Programı Açınca Göreceksiniz Bordro Kayıtta Miktar X Fiyat = Tutar Olmasını İstiyorum Yani Tutar Otomatik Atsın İstiyorum Onuda Yapamadım Yaptım Ama Yapıncada TL Olarak Atmıyor Normal Sayı Atıyor. Bu Konuda Yardımlarınızı Bekliyorum. Hiç Bir Olmasa Sadece Rapor Ve Formda Tarih Arası Görüntüleme olsa Yeter Bana Şimdiden Teşekkürler

Saygılarımla
Cevapla


slayerrrrr
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... T....
90
14/01/2011
13
İzmir
Ofis 2007
18/11/2016,14:23
Çözüldü 
istediğin bu şekildemi bir şeymi

raporun kayıt kaynağını tarihli_sorgulama_arama yaparsan seçtiğin tarih aralarında raporunda görünecektir


Ek Dosyalar
.rar   BORDRO.rar (Dosya Boyutu: 79,84 KB / İndirme Sayısı: 19)
Cevapla


Çözüldü 
Öncelikle Slayer Kardeşim Çok Teşekkür Ediyorum Aynen Formda Gösterebiliyorum Çok Teşekkür Ettim Yardımın İçin Ama Raporda DEdiğin Gibi Yaptım Ama Çok Bekliyor Bir Değişiklik Olmadı Dondu Kaldı Normalmidir Bu ?
Cevapla


slayerrrrr
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... T....
90
14/01/2011
13
İzmir
Ofis 2007
18/11/2016,14:23
Çözüldü 
çok beklemesi veya donması pc kaynaklı olabilir bende bir sorun olmadan çalışıyor pc ni yeniden başlat istersen ondan sonra dene raporun bağlatısınıda yaptım o şekilde ekledim


Ek Dosyalar
.rar   BORDRO.rar (Dosya Boyutu: 82,63 KB / İndirme Sayısı: 18)
Cevapla


Çözüldü 
Slayer Kardeşim Çok Teşekkür Ettim 3 Haftadır Burnumdan Gelmişti Senin Sayende Artık İşlerim Daha Kolay Olacak Çok Sağol Allah Razı Olsun.Senide Sıkmak istemiyorum Bir Kaç Kafama Takılan Yapamadıklarım Var Ama Yardımcı Olurmusun Sormak istedim ?

Saygılarımla
Cevapla


slayerrrrr
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... T....
90
14/01/2011
13
İzmir
Ofis 2007
18/11/2016,14:23
Çözüldü 
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bende bir çok şeyi accesstr.net sayesinde öğrendim bu konun dışında bir şey sormak istersen yeni konu aç eğer yapabileceğim bir şey ise yardımcı olurum....
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablolar arası hesaplanmış alanda Iff komutu yardımı nightashes 17 333 06/12/2016, 18:46 nightashes
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 288 03/12/2016, 00:13 m_demir
  ekte bulunan raporlama kısımlarını kaldırma maras321 5 160 16/11/2016, 20:41 maras321
  Formlar Arası Bağlantı Kurma mmert06 3 141 31/10/2016, 16:31 mmert06
  Formlar Arası İlişki Kurmak mmert06 7 224 30/10/2016, 16:28 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya