Tabloyu başka Vt daki tablo ya kopyalama
Tarih
13/06/2011 10:13
Konu Sahibi
ucloy
Yorumlar
5
Okunma
1598
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ucloy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
95
10/10/2009
15
Kocaeli
Ofis XP
29/04/2016,12:54
Çözüldü 
Herkese Merhaba

Sağ olsun Kur@l hocamın yardımı ile hal ettiğim aynı veri tabanındaki tablo dan tabloya Kopyalamayı biraz daha geliştirmek istiyorum.
Bu sefer
01_SBL_GELEN_TXT_HALI tablosunu
adresi
C: \ XXX .MDB adlı Vt içindeki

“ANA_DOSYA” ” Tablosuna var olan verilerin altına kopyalamak için
TABLO_KOPYA_02_KUR@L dosyasındaki kod nasıl düzenlenmeli

Yardımlarınız için teşekkür ederim



Ek Dosyalar
.zip   TABLO_KOPYA_02_KUR@L.zip (Dosya Boyutu: 27,01 KB / İndirme Sayısı: 7)
ucloy, 10-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Sayın Ucloy;
Aşağıdaki Kodu Deneyebilirsiniz. Örneklerde Ektedir.

SQL Code
INSERT INTO ana_dosya IN 'C:\transfer_kur@l.mdb' SELECT [01_SBL_GELEN_TXT_HALI].* FROM 01_SBL_GELEN_TXT_HALI; 


Ana_dosya : Diğer veritabanınızda ki tablonuzu ifade eder.

'C:\transfer_kur@l.mdb' : Kısmı ise diğer veritabanınızdır.

Kolay gelsin.



Ek Dosyalar
.zip   Kur@l_tablo_güncelleştir.zip (Dosya Boyutu: 51,23 KB / İndirme Sayısı: 15)
Cevapla


ucloy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
95
10/10/2009
15
Kocaeli
Ofis XP
29/04/2016,12:54
Çözüldü 
Sayın Kur@l hocam

Hemen deneyemiyorum ama kesin olmuştur.
Kod yazmayı hiç bilmiyorum boyle basit konularda zamanınız alıyorum kusuruma bakmayın.
kod yazmanın mantığını da sayenizde kavrıyorum. kod yazabilmeyi öğrenmem için tavsiye edeceğiniz bir kitap döküman var mı ? Epey araştırdım ama bulamadım.
Yoksa zamanınızı almaya devam edeceğim Img-grin
Selamlar

ucloy, 10-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Sayın ucloy;
Sitemizde örneklerimiz var onları inceleyin. Yeni sorulara verilen cevapları inceleyin... Ayrıca size Türkiye de İlk Olan Kod Bankamızı   inceleminizi öneririm.
Ve öğrenme azminiz için sizi kutluyorum.
Kolay gelsin.
Cevapla


ucloy
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
95
10/10/2009
15
Kocaeli
Ofis XP
29/04/2016,12:54
Çözüldü 
Sağolun Hocam
Siteyi didik didik ediyorum
ucloy, 10-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Erhan Güzel
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... G....
27
8
09/07/2015
0
İzmir
Ofis 2013 32 Bit
14/12/2015,13:15
paylaşım için teşekkürler

tablolar arası kopyalamada şöyle bir şey daha yapabilirmiyiz isim1 tablosundaki yas1 verilerini

tablo2 yas2 kısmına atabilirmiyiz

birde ekte gönderilen veri aktarımında bir kaç kez veri aktar denildiğinde aynı verileri alt alta sıralıyor yani kontrol etmiyor aynımı değilmi diye kontrol sağlanabilir mi ?
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablo dan Açılır Kutu ya alınan verilerek Sabit Ekleme yapma ask200075 7 269 21/11/2016, 18:49 ask200075
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 198 15/11/2016, 00:59 shalala
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 310 09/11/2016, 23:35 mehami
  Seçilen Ayın Kaçıncı Ay Olduğu başka Sütunda Cevap Versin hgsoftware 6 176 19/10/2016, 10:29 hgsoftware
Çözüldü Birleşik Giriş Kutusundan başka alana veri girme. martineden-30 4 142 08/10/2016, 00:25 martineden-30


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya