tabloya girilen degeri çekme
Tarih
20/07/2010 23:25
Konu Sahibi
ccollezium
Yorumlar
3
Okunma
1054
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



ccollezium
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
9
18/02/2010
0
İstanbul
Belirtilmemiş
06/10/2016,11:41
Çözüldü 
arkadaşlar merhaba ekteki Access dosyamda söyle bir sorunum var
ıkı tablom var bir ögrencı ve yoklama tabloları istiyorumki ögrenci tablosunda adını girince sınıfını yoklama tablosundan o ogrencının ısmını bulsun ve sınıfını getırsın Excel dekı vlookup gıbı ancak yapamadım


Ek Dosyalar
.zip   Veritabanı1.zip (Dosya Boyutu: 10,78 KB / İndirme Sayısı: 7)
ccollezium, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.043
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:35
Çözüldü 
sn ccollezium, tabloların amacı verileri depolamaktır. Tabloyu açarak veri eklemek doğru değil. Bahsettiğiniz veya benzeri işlevler için form kullanılır. Uygulamanızda yoklama isminde form ekledim. Formdaki adı soyadı açılan kutusuna yazılan kodları inceleyiniz.

Ayrıca aşağıdaki konuyu incelemeyi ihmal etmeyin.

Yapılmaması gereken ölümcül hatalar 


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1_deneme.rar (Dosya Boyutu: 12,76 KB / İndirme Sayısı: 14)
Cevapla


ccollezium
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
9
18/02/2010
0
İstanbul
Belirtilmemiş
06/10/2016,11:41
Çözüldü 
merhaba
evet bu işlemi formla yapabılıyorum
ben boyle bırsey varmnı dıye dusundum yanı
dınamık bı tablo gıbı
bıldıgım ıyı oldu teşekkurler
ccollezium, 18-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.043
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,03:35
Çözüldü 
Konu çözümlenmiş sorular bölümüne taşınmıştır.

sonraki mesajlarınızı Site Kurallarında belirtildiği gibi Lütfen TÜRKÇE yazınız.

2-) AccessTr.neT olarak En çok dikkat ettiğimiz noktalardan biri; Türkçemizin güzel kullanılmasıdır. Q W gibi Türkçeyle alakası olmayan harflerin kelime içerisinde kullanılması yasaktır. Konu başlığında ve mesajlarda kelimeler Türkçe yazılmak zorundadır. Kelimeler "acik", "degisik", "cunku", "saol" şeklinde yazılmamalıdır.
[Uyarı Puanı: +2]
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  sorguda sadece bilgi girilen alanları göstersin ahmet114 5 85 05/12/2016, 09:04 ahmet114
  Açılan kutuda girilen ürün kodu yoksa, form açma ferhatozge 9 206 23/11/2016, 23:45 ozanakkaya
  Aynı Ürün Koduna ait kaydın son alanındaki değeri,yeni kayıtta ilk alanına yazdırmak yenginoglu 2 63 23/11/2016, 08:49 yenginoglu
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 200 15/11/2016, 00:59 shalala
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 316 09/11/2016, 23:35 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya