tabloya bağlı yeni form açmak
Tarih
24/02/2014 21:29
Konu Sahibi
mhmtogz
Yorumlar
8
Okunma
951
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mhmtogz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M....
163
10/01/2013
9
Çanakkale
Ofis 2003
03/03/2016,18:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhabalar öncelikle başlığa tam ne yazağımı bilemedim konuyla alakasız olabilir kusura bakmayın...

Benim sorum şu olucak. Benim 2 tane tablom var T_IZIN ve T_PERSONEL birbirine bağlı tablolar..
F_IZIN formundaki listelerden personeli seçerip düzenle dediğimde bilgileri F_IZINDUZENLE formuna getirebiliyorum...
Fakat Yeni izin bilgisi eklemek isteğimde Personel Seç kutusundan personeli seçip oluşturduğum F_IZINYENI formuna getiremiyorum...

Başlangıçtamı bir hata yaptım fark edemedim yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim...


Ek Dosyalar
.rar   personel - Kopya.rar (Dosya Boyutu: 510,77 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.834
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:31
Çözüldü 
Merhabalar
Listeden isim seçip Yeni izine tıkla ve bu kodu tıkladığın butona ekle


Dim stDocName As String
Dim stLinkCriteria As String

stDocName = "F_IZINYENI"

stLinkCriteria = "[IZINID]=" & Me![LSTIZIN]
DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria
Dim stDocName As String
Dim stLinkCriteria As String

stDocName = "F_IZINYENI"

stLinkCriteria = "[IZINID]=" & Me![LSTIZIN]
DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria
Cevapla

mhmtogz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M....
163
10/01/2013
9
Çanakkale
Ofis 2003
03/03/2016,18:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
denedim olmadı hocam... çünkü F_IZINYENI formunda personel bilgilerini getirmke için kullandığım bir kod var ondan kaynaklanıyor sanırım... birde listeden değilde direk açılan kutudan seçip yapamıyormuyuz..

ADSOYAD = Dlookup ("ADSOYAD", "T_PERSONEL", "PERSONELID=" & Me.PERSONEL)
UNVAN = Dlookup ("UNVAN", "T_PERSONEL", "PERSONELID=" & Me.PERSONEL)
ISTASYON = Dlookup ("ISTASYON", "T_PERSONEL", "PERSONELID=" & Me.PERSONEL)
CEPNO = Dlookup ("CEPNO", "T_PERSONEL", "PERSONELID=" & Me.PERSONEL)
resim = Dlookup ("resim", "T_PERSONEL", "PERSONELID=" & Me.PERSONEL)
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.834
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:31
Çözüldü 
evet o kodları sil onlardan kaynaklanıyor,çünkü isimleri listeden alıyor,ya listeden seçeceksin( o zaman kodları silmeyeceksin ) açılan kutudan yapacaksan onları silip şu kodları kullan
Dim stDocName As String
Dim stLinkCriteria As String

stDocName = "F_IZINYENI"

stLinkCriteria = "[IZINID]=" & Me![AKPERSONEL].Column(0)
DoCmd.OpenForm stDocName, , , stLinkCriteria
Cevapla

mhmtogz
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M....
163
10/01/2013
9
Çanakkale
Ofis 2003
03/03/2016,18:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
peki o 4 bilgiyide alarak yeni bir form oluşturamazmıyım.. o bilgilerde bana gerekli çünkü... bir de bu kodlarla yeni izin formu açabiliyorum sıkıntı yok ama personelin bilgilerini oraya çekmem lazım ve o personele kayıt yapması lazım.. mümkünmüdür acaba..
yada sadece metin kutus ve açılan kutuları yenileyebielceğim bir kod var mı? yine düzenledeki formu kullanıp sadece izinlkerin girileceği 4 kutuyu yenilesem olur mu acaba ?
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.020
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
11/01/2017,17:51
Çözüldü 

Visual Basic Code
AçılanKutuAdı.Requery

bunu bir dener misin? Konuyu okuyamadım ama son mesaja göre cevap yazdım Fur

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda 1 Metin Kutusuna birden fazla Metin Kutusu içeriğini koşula bağlı gösterme hbal09 5 202 06/01/2017, 16:22 atoz112
  Listedeki tüm kayıtları tabloya ekleme nightashes 2 84 01/01/2017, 11:54 nightashes
  FORMDA BULUNAN VERİYİ TABLOYA KOPYALAMA fatihkara 12 325 21/12/2016, 18:32 fatihkara
  Tablodan başka Tabloya ilişki Kurma 53rize 2 127 21/12/2016, 13:01 53rize
  Tabloya eklerken aynı kayıt varsa eklenmemesi. nightashes 4 123 18/12/2016, 18:09 nightashes


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya