tabloları birleştirme
Tarih
04/06/2013 22:47
Konu Sahibi
hözsoy
Yorumlar
5
Okunma
1695
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar iki tb arasında birleştirme yapmak istiyorum eşleşmeyenleri boş görecek. ekte gönderiyorum yardımcı olabilecek varmı?(birleştirmek istediğim şekil diye bir tb yaptm o şekilde tb yapmak istiyorum) teşekkür ederim


Ek Dosyalar
.rar   BİRLEŞTİRMELER.rar (Dosya Boyutu: 17,78 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Ek derken ?
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
uyarın için tşk
Cevapla

yorum70

Kullanici Avatari
Özel Üye
A.... Ş....
1.187
08/10/2010
71
Ankara
Ofis 2013 64 Bit
22/10/2016,21:00
Çözüldü 
Eşleşmeyenleri bul sorgusunu denediniz mi ?
"Her tercih, bir vazgeçiştir"

Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
evet denedim benim istediğimi vermiyor exelde hallettim teşekkürederim
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.737
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
09/01/2017,15:21
Çözüldü 
İki tabloda da aynı takip no'ya sahip verilerin aynı kayıt olduğunu varsaymak zorundayız. Eğer durum bu ise, aralarında bir ilişki kurulacak ve temel tablonun (takip nosunun ilk açıldığı tablo) hangisi olduğu bilinerek ilk kaydın benzersiz ve otomatik olması sağlanacaktır. Bu durumda sistem veya dağıtım isimli tablolardan birisine açılan otomatik kayıtlı takipno değeri üzerinden iki tablo tablo yapma sorgusuyla veya ekleme sorgusuyla tek tabloda toplanabilir. Bunun için hangi tablodaki takip nosunun asıl olduğunu, ilk açılacağını, diğerinin ondan numara alıp eşleneceğini bilmeliyim.

Excelde halletmek işinizi görüyordu da neden buraya soru açtınız o zaman?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birleştirme sorgusunda sayı formatı hatası Mecnun24 8 239 15/12/2016, 16:39 atoz112
  Accesteki tabloları birleştirip dreamweaverde listeleme volcy123 3 355 24/05/2016, 17:56 atoz112
Çözüldü Üç farklı alandaki değerleri tek bir alanda birleştirme. kouzo 14 887 01/02/2016, 20:02 atoz112
Çözüldü Doğru Alan adları ile Tablo oluşturma ve Tabloları ilişkilendirme talebi bigdaddy_isi 7 673 27/01/2016, 18:27 bigdaddy_isi
Çözüldü Veritabanı Bölme / Tabloları Serverda Barındırma / Uygulamayı Çalıştırmak Mümkün Mü? mehami 4 595 23/11/2015, 21:31 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya