tablolari birlestirerek rapor almak
Tarih
19/01/2010 22:06
Konu Sahibi
mumcos
Yorumlar
9
Okunma
1761
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mumcos
Üye
Kullanici Avatari
Üye
27
9
29/10/2009
0
Kırşehir
Ofis 2007
31/08/2010,12:26
Çözüldü 
merhaba ,
bir ögrenci takip programi yapmaya calisiyorum arkadaslar, ve biryerde takildim,sanirim buradaki agabeylerim yardimci olabilirler:-)
mesele suki;
ögrenci_detay formu üzerinde ögrenciye ait yoklama ve performans raporu almak istiyorum yani iki tablodaki degerleri bir raporda göstermek istiyorum..ama bilgileri ikiser defa gösteriyor..bukonuda yardimci olabilirseniz sevinirim...asil program 2007 de oldugu icin,2003 de degistirerek kaydetmeye calistim...simdiden cok tesekkür ederim...


Ek Dosyalar
.rar   kurs_deneme(2).rar (Dosya Boyutu: 75,74 KB / İndirme Sayısı: 10)
mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
05/12/2016,09:18
Çözüldü 
Sn mumcos
1-Örneğinde belirttiğin rapor yok.
2-Verilen cevaplara cevap verme alışkanlığı kazandı isen; ön bilgi olarak grupla yaparak çözebilirsin. Yada örneğinde raporunu düzenle yeniden ekle yardımcı olalım.

Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,23:51
Çözüldü 
Sn mumcos, bu sitede sadece ağabeyleriniz yok. Bizim bayan üyelerimizde var. Örneğin Destek Ekibi üyesi olan arzuu gibi, onlardan yardım istemiyorsan o başka..Img-grin

Bu işin şakasıydı.. Şimdi ciddi olarak şunu söylemeliyim. Sn benremix hocama katılmakla birlikte, bir çoğumuzun bu dili (sanırım almanca) anlayamayacağını düşünüyorum. Acaba verilerden neyin ne olduğunu anlayabilirmiyim dedim. Ama baktım ki iş karışık. Sanki sizde yabancı bir örneğin üzerinde değişiklikler yapmaya çalışmışsınız gibi.. Bunun yerine tamamen kendiniz yaratırsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Tabi hal böyle olunca bizde takıldığınız yerlerde yardım edebiliriz. Bakarsınız hocalardan birisi anlıyordurda ilgilenir sorunuzla. Saygılarımla
Cevapla


mumcos
Üye
Kullanici Avatari
Üye
27
9
29/10/2009
0
Kırşehir
Ofis 2007
31/08/2010,12:26
Çözüldü 
öncelikle cevaplariniz icin tesekkür ederim...
sayin benremix ,formun ismi ögrenci_detay,onun üzerinde butonla raporu (yoklama ve performans)aliyorum...
sanirim fazla data yok,ama Anwesenheitskontrolle(yoklama almak icin) ordan eklenebilinir..eger isterseniz bende yapabilirim...
---------------
sayin ercan sahin,
haklisiniz,meccanen yazilmis bir kelimedir,agabeylerim lafzi önemsenmemesi rica olunur... programin dili meselesine gelince,sifirdan olusturulan bir program ama forumda 2003 kullanildigi icin,takildigil yerlerde bu data da ekleyip,yollamaya calisiyorum,2007 de formati direk 2003 de kaydetmeme izin vermiyor,bisürü degisiklik yapmam lazim,oda zor olacak... oyüzden formlarin isimlerinin yanina elden geldigince, türkcesini eklemeye calisiyorum...
-------------------
saygilar..ve tekrar tesekkürler ilginiz icin
berlinden selamlar
------------------------
datada degisiklik yaptim,hüseyin alagöz isimli ögrencinin raporunda sorun görülecektir sanirim...tablodaki isimleri design bölümünde aciklama yazdim,ilgilenirseniz sevinirim....


Ek Dosyalar
.rar   kurs_deneme(2).rar (Dosya Boyutu: 71,25 KB / İndirme Sayısı: 6)
mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


mumcos
Üye
Kullanici Avatari
Üye
27
9
29/10/2009
0
Kırşehir
Ofis 2007
31/08/2010,12:26
Çözüldü 
raporu birde resim olarak gönderiyorum


Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri
   
mumcos, 29-10-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/12/2016,23:51
Çözüldü 
Sn mumcos, tablodaki başlıklar bile almanca ben çözemiyorumki sorununuzu halledelim. Eğer başlıkları Türkçeleştirirseniz yardımcı olabilirim. İngilizce bile değil ne yapabilirim bilmiyorum. Belki bu dili anlayan üstadlarımız vardır. İlgilenirler. Aksi takdirde üzgünüm.Img-cray
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Rapor oluşturma ertans 2 70 06/12/2016, 18:02 ertans
  Tablomu hangi sorgu rapor kullanıyor atyaty 5 207 29/11/2016, 14:14 atyaty
  Raporu,Rapor Görünümü ile açmak ve yazdırmak IceMan7 3 140 16/11/2016, 13:53 IceMan7
  RAPOR AÇILMAMASI ve ACCESS KİLİTLENİYOR raburabu 7 213 16/11/2016, 08:45 raburabu
  Rapor kaydetme uyarısı m_demir 7 207 04/11/2016, 08:28 m_demir


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya