Tablodan Veri Silme
Tarih
11/04/2012 17:16
Konu Sahibi
farkli88
Yorumlar
4
Okunma
1044
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Marhabalar. Bu konu defalarca sorulmuştur belki ama verilen uygulamaları denedim ama olmadı, yapamadım. "denemeform" formundaki yapılan girişleri "tbl_gorev" tablosunda tutuluyor. Çeşitli sil komutlarını denedim ama formdan silindi görülesede tablodan silemiyorum. Bu aşamaya sizler sayesinde geldim umarım bu seferde yardımcı olursunuz. Daireden acil çıkmam lazım, yanlış anlaşılmasın, soru sordum çıktım olmasın yani.

Ek Dosyalar
GOREV TAKİP.rar
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
Sil değişkenine yazdığınız Sql cümlesinde ki

Visual Basic Code
 (tbl_gorev.Kimlik)= No"


kısmında hata yapmışsınız.
Aşağıdaki şekilde değiştirirseniz sıkıntınız çözülmüş olur.

Visual Basic Code
sil = " DELETE tbl_gorev.No FROM tbl_gorev WHERE (tbl_gorev.Kimlik)= " & Me.No

Kolay Gelsin.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
İlginize teşekkür ederim ama sil ile başlayan satırı ben sitedeki örneklere göre yapmaya çalışmıştım sizin dediğiniz şekilde düzenledim ama siliyormuş gibi gösteriyor ama silmiyor. Satırın mantığında bir yanlışlık yapmış olabilirim. İlla o komut setini kullanmam gerekmiyor. Sadece tablodan istediğim görev emrini silmek istiyorum. İlişkilendirme yapmak mı gerekiyor bilmiyorum. Onlarıda denedim ama birşey çıkmadı. "DoCmd.RunSQL sil" çalışması için birşey eklemek lazımmıydı bilmiyorum. "sil = " DELETE tbl_gorev.No FROM tbl_gorev " şeklinde yazarsam bütün kayıtları siliyor, en azından siliyorImg-grin
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 
tamam. şimdi siliyor.

Visual Basic Code
sil = " DELETE FROM tbl_gorev WHERE kimlik=" & Me.Kimlik

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


farkli88
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
10/05/2010
10
Ankara
Ofis 2007
09/09/2016,13:13
Çözüldü 
Büyüksünüz. Herşey için teşekkürler. Konu kapanmıştır. İyi geceler.
farkli88, 10-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Photo İlişkili Tablolarda FORM üzerinden veri silme Mesut Kaytan 6 57 Dün, 22:40 Mesut Kaytan
  Liste kutusu işlem yapma ekleme silme de sorun nightashes 7 103 29/11/2016, 20:24 nightashes
  Formda İsim yazdığımda tablodan veri gelmesi 53rize 6 155 27/11/2016, 13:36 53rize
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 515 08/10/2016, 10:26 ask200075
  ilişkili tabloda kayıt silme farkli88 8 965 14/07/2016, 01:15 farkli88


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya