Tablodaki veriye ait fotoğrafı otomatik atama?
Tarih
23/03/2013 13:08
Konu Sahibi
memox
Yorumlar
4
Okunma
1089
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



memox
Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/10/2015,09:08
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar
Benim ürün takibi yaptığım bir tablodaki ürünü ile aynı kodu taşıyan fotoğrafının belli bir klasörden otomatik olarak alıp gösterecek bir sorguya ihtiyacım var.fotoğrafın tabloya kaydedilmesini istemiyorum.sadece sorgu dolayısıyla form ve rapora aktarmak istiyorum.bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.teşekkürler.
Cevapla


Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
15/11/2016,02:32
Çözüldü 

Visual Basic Code
Me.resim1.Picture = "c:\resimlerinolduguklasorunyolu\" & me.resminadınıtutanalanınadı &".jpg"

şeklinde denerseniz olur.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
05/12/2016,09:18
Çözüldü 
Sn memox lütfen geri bildirimde bulununuz.

Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla


memox
Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/10/2015,09:08
Çözüldü 
İlginize teşekkürler.fakat bu kodu sorguda nasıl kullanacağımı bulamadım.onunla uğraşıyorum.sorunuçözemediğim için yanıtlayamadım.
Cevapla


memox
Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/10/2015,09:08
Çözüldü 
(23/03/2013, 13:17)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
Me.resim1.Picture = "c:\resimlerinolduguklasorunyolu\" & me.resminadınıtutanalanınadı &".jpg"

şeklinde denerseniz olur.


teşekkür ederim.
gönderdiğiniz kodu oluşturduğum formda ''geçerli olduğunda'' olusturduğum olay yordamında yazdım.sorunum çözüldü.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 18 3.713 07/12/2016, 12:31 donepezil
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 202 15/11/2016, 00:59 shalala
  bağımsız değişken oluşturma ve bağımsız değişkene değer atama drdeliTR 4 194 09/10/2016, 18:37 atoz112
  Ürün Satış Birimi ADET ise otomatik kaydedip bir sonraki Combobox'a geçmesini sağlama hasanak2 5 224 16/09/2016, 11:00 atoz112
  Tarih ve saatten otomatik sayı üretme cagatay1234 6 230 11/09/2016, 10:19 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya