Tablodaki veriye ait fotoğrafı otomatik atama?
Tarih
23/03/2013 13:08
Konu Sahibi
memox
Yorumlar
4
Okunma
1120
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



memox
Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/10/2015,09:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar
Benim ürün takibi yaptığım bir tablodaki ürünü ile aynı kodu taşıyan fotoğrafının belli bir klasörden otomatik olarak alıp gösterecek bir sorguya ihtiyacım var.fotoğrafın tabloya kaydedilmesini istemiyorum.sadece sorgu dolayısıyla form ve rapora aktarmak istiyorum.bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.teşekkürler.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.030
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
23/01/2017,20:07
Çözüldü 

Visual Basic Code
Me.resim1.Picture = "c:\resimlerinolduguklasorunyolu\" & me.resminadınıtutanalanınadı &".jpg"

şeklinde denerseniz olur.

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
Dün,08:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn memox lütfen geri bildirimde bulununuz.

Saygılar...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi 


Cevapla

memox
Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/10/2015,09:08
Çözüldü 
İlginize teşekkürler.fakat bu kodu sorguda nasıl kullanacağımı bulamadım.onunla uğraşıyorum.sorunuçözemediğim için yanıtlayamadım.
Cevapla

memox
Üye
Kullanici Avatari
Üye
M.... Ç....
20
5
11/05/2012
0
İstanbul
Ofis 2010
21/10/2015,09:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(23/03/2013, 13:17)Kur@l Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Visual Basic Code
Me.resim1.Picture = "c:\resimlerinolduguklasorunyolu\" & me.resminadınıtutanalanınadı &".jpg"

şeklinde denerseniz olur.


teşekkür ederim.
gönderdiğiniz kodu oluşturduğum formda ''geçerli olduğunda'' olusturduğum olay yordamında yazdım.sorunum çözüldü.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formaki Temizle Butonuna Tablodaki Sutunu Temizleme Kodu eklemek haziran4 3 86 05/01/2017, 17:06 haziran4
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 3.920 05/01/2017, 00:20 donepezil
  Tablodaki 1' lerin saydırılması ertans 2 83 22/12/2016, 17:09 ertans
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 262 15/11/2016, 00:59 shalala
  bağımsız değişken oluşturma ve bağımsız değişkene değer atama drdeliTR 4 253 09/10/2016, 18:37 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya