Tablodaki otomatik sayıyı yeniden başlatmak
Tarih
06/04/2012 00:59
Konu Sahibi
SCOCUK
Yorumlar
6
Okunma
1480
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



SCOCUK
Üye
Kullanici Avatari
Üye
İ.... Y....
15
3
15/11/2009
0
Zonguldak
Ofis 2003
02/05/2016,01:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yapmış olduğum programda kayıt no sutununa otomatik sayı olarak koşullandırdım 10 kayıt yaptıktan sonra bütün kayıtları veri tabanından sildim. ben kayıtların sıra numarasının yeniden 1 den başlamasını istiyorum ancak program 11 den devam ediyor ne yapabilirim???
SCOCUK, 14-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.029
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,02:22
Çözüldü 
Tablolarınızda ki tüm kayıtları sildikten sonra Veri Tabanını Sıkıştır ve Düzenle işlemini yaparsanız tüm boş tablolarınızda ki Otomatik Sayı alanları 1`den başlar.
Kolay Gelsin.
Bu arada kullandığınız ofis 2010 Dosya menüsünde Düzenle ve Onar seçeneğini seçebilirsiniz.

Cevapla

hgsoftware

Kullanici Avatari
Onursal
K.... O.... H....
355
24/08/2010
33
-
Ofis 97
Bugün,12:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ben sildim ve başıma bunlar geldi...

Access de oluşabilecek Hatalar ve Çözüm yolları  
Başta..ne demiştik..! ADRES VERİ TABANI SİSTEMİ GELECEĞİMİZ_ GEÇMİŞİMİZ İÇİN PLANLANMALI .ADRES_TC KİMLİK NO. KARDEŞTİR DEDİK; 1999 YILINDA; yola çıktık ya tutarsa misali... H&G_software_M_İ_P programı koyduk o günlerde adına; ilçemdeki tüm bilgileri 255 sutunlu,bir tabloda toplamaya başladık DEDİĞİMDE ;KİMSE İNANMAMIŞTI...bu dev tabloyu sorgu ile bölüp bölüp kullanacağım demiştik ya;O GÜNLERDE;  bazıları bu tablodan birşey olmaz demişti YA hani...Biz yılmadık...çalıştık araştırdık_sorduk_söz dinledik..kör,topal yol aldık; şimdi son rötuj zamanı...(UAVT VE MAKS YOK İKEN GÖRÜLEN RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR)
Cevapla

tolgahat
Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
Veya şöyle yapın.

Otomatik sayı alanının alan adı "Kimlik" ise, tabloyu tasarım görünümünde açıp "kimlik" alanını silin. Daha sonra tekrar "Kimlik" adında bir alan oluşturup, veri türünü otomatik sayı yapın.
Cevapla

hgsoftware

Kullanici Avatari
Onursal
K.... O.... H....
355
24/08/2010
33
-
Ofis 97
Bugün,12:54
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkür ederim ; 2 yıldan beri içirmediğim ilaç göstermediğim doktor kalmadı galiba en iyisi bölmek dediler böldüm yeniden otomatik sayı yapıyorum aradan bilgi silince kaçınılmaz sonuç bu oluyor.....
Başta..ne demiştik..! ADRES VERİ TABANI SİSTEMİ GELECEĞİMİZ_ GEÇMİŞİMİZ İÇİN PLANLANMALI .ADRES_TC KİMLİK NO. KARDEŞTİR DEDİK; 1999 YILINDA; yola çıktık ya tutarsa misali... H&G_software_M_İ_P programı koyduk o günlerde adına; ilçemdeki tüm bilgileri 255 sutunlu,bir tabloda toplamaya başladık DEDİĞİMDE ;KİMSE İNANMAMIŞTI...bu dev tabloyu sorgu ile bölüp bölüp kullanacağım demiştik ya;O GÜNLERDE;  bazıları bu tablodan birşey olmaz demişti YA hani...Biz yılmadık...çalıştık araştırdık_sorduk_söz dinledik..kör,topal yol aldık; şimdi son rötuj zamanı...(UAVT VE MAKS YOK İKEN GÖRÜLEN RÜYA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR)
Cevapla

tolgahat
Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
Büyük veritabanları için Sql server kaçınılmazdır bence.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formaki Temizle Butonuna Tablodaki Sutunu Temizleme Kodu eklemek haziran4 3 68 05/01/2017, 17:06 haziran4
Çözüldü satırdaki isimlerde otomatik klasör açma manyetix 19 3.907 05/01/2017, 00:20 donepezil
  Tablodaki 1' lerin saydırılması ertans 2 77 22/12/2016, 17:09 ertans
  Alt Formda Satır Silindiğinde Yeniden Hesaplatmak shalala 2 179 17/11/2016, 09:44 shalala
  Bir tablodaki veri toplamını başka tabloya yazdırma shalala 8 254 15/11/2016, 00:59 shalala


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya