Tabloda Boş Alanlar Raporda gözükmesin
Tarih
30/11/2012 10:17
Konu Sahibi
metehan16
Yorumlar
6
Okunma
1517
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



metehan16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
17/05/2016,10:50
Çözüldü 
Tablomda Boş Bıraktığım alanlar Raporumda gözükmesin istiyorum Bunun bir çözümü varmı acaba??
"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni http://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla


ozguryasin
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
Ö.... Y....
788
23/09/2009
560
Bursa
Ofis 2010 32 Bit
02/12/2016,21:12
Çözüldü 
sayı olarak bıraktığın yerlere

Visual Basic Code
alan adi: IIf([sorgu veya tablo adi.alan adi] Is Null;0;[sorgu veya tablo adi.alan adi])

sıfır olarak atama yapar ve işine yarar.

ki eğer sıfır olduğu halde gözükmesini istemiyorsanız. sorgu bölümüne büyüktür sıfır yazarsanız gözükmez.

Visual Basic Code
>0

POWER  'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT  AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin http://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis
Cevapla


yasadisigenc
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
4
28/02/2009
0
Antalya
Ofis 2007
14/04/2015,10:18
Çözüldü 
(30/11/2012, 10:25)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayı olarak bıraktığın yerlere

Visual Basic Code
alan adi: IIf([sorgu veya tablo adi.alan adi] Is Null;0;[sorgu veya tablo adi.alan adi])

sıfır olarak atama yapar ve işine yarar.

ki eğer sıfır olduğu halde gözükmesini istemiyorsanız. sorgu bölümüne büyüktür sıfır yazarsanız gözükmez.

Visual Basic Code
>0

peki bu kodu birleşik kutuda da kullanabilir miyiz?
şöyleki müşteri numarası adlı alanda boş yerler var birleşik kutuya bu boş yerler gelsin istemiyorum bu kod yardımcı olur mu?
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.732
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,02:10
Çözüldü 
Sayın üyemiz, lütfen örnek uygulama yükleyin. Bu şekilde aldığınız yanıtlar işinize yaramayabilir. Çünkü kodlar tablo yapınıza, sorgu türünüze göre değişecektir.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


yasadisigenc
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
4
28/02/2009
0
Antalya
Ofis 2007
14/04/2015,10:18
Çözüldü 
Yeni konu açmam daha uygun olur sanırım
Cevapla


metehan16
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
142
08/02/2012
24
Belirtilmemiş
Ofis 2007
17/05/2016,10:50
Çözüldü 
sayı olarak bıraktığın yerlere derken???
"Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız... " writed by POWER


"sen başla en başta gerektiği yerde elimizden geleni http://www.accesstr.net ailesi olarak yaparız. " writed by özgüryasin


Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Listede ve Raporda Tarih değerine göre sıralamak m_demir 20 253 Dün, 00:13 m_demir
  Tabloda ileriki hesaplamalar için kullanılmak üzere seçim yaptırmak nightashes 6 120 02/12/2016, 20:52 atoz112
  Tabloda Telefon numarası yoksa eklesin. 53rize 4 84 29/11/2016, 11:30 53rize
  access raporda guruplandır ve say işlevi yapma murat dikme 2 95 22/11/2016, 01:55 murat dikme
  Raporda yılı gösterme ertans 5 133 17/11/2016, 12:11 ertans


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya