Tablo üzerinde döviz kuru.
Tarih
07/03/2014 16:47
Konu Sahibi
rknbrlz
Yorumlar
6
Okunma
1657
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



rknbrlz

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
E.... B....
64
20/11/2013
0
Tekirdağ
Ofis 2007
Dün,09:39
Çözüldü 
Merhabalar,

Ekteki database de yer alan table1 deki Tarih field'ına bağlı olarak Dolarkuru field'ına otomatik olarak Tarih field'ında yazan tarihin dolar satış kurunu getirmesini istiyorum. Dosyayı ekledim. Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımınızı rica ederim.


Ek Dosyalar
.zip   dovizkuru.zip (Dosya Boyutu: 13,09 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Aşağıda verdiğim örneği inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   dolar_megamehmet.rar (Dosya Boyutu: 44,7 KB / İndirme Sayısı: 29)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


rknbrlz

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
E.... B....
64
20/11/2013
0
Tekirdağ
Ofis 2007
Dün,09:39
Çözüldü 
Merhaba Mehmet Bey,

İlginiz için teşekkür ederim. Fakat bende çalışmıyor. Sanarım bir dll eksik. Sizce o ne olabilir?


Ek Dosyalar
.zip   hata.zip (Dosya Boyutu: 43,17 KB / İndirme Sayısı: 7)
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
İşletim sistemi ve Access sürümü nedir? 64 bit falan mı kullanıyorsunuz? Bu hatayı başka çalışmalarda da alıyor musunuz?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


abahceci
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
A.... B....
203
12/05/2010
0
Ofis 2010
24/07/2016,17:33
Çözüldü 
Mehmet hocam, verdiğiniz örnekten ben de faydalandım.
Teşekkürler...
abahceci, 12-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


rknbrlz

Kullanici Avatari
Aktif Üye (Özel)
E.... B....
64
20/11/2013
0
Tekirdağ
Ofis 2007
Dün,09:39
Çözüldü 
Merhaba Mehmet Bey,

Windows 7 64 bit ve Access 2007 64 bit kullanıyorum. Evet farklı uygulamalarda da bu hatayı alıyorum. Peki bu konuda ne yapmalıyım?
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablo dan Açılır Kutu ya alınan verilerek Sabit Ekleme yapma ask200075 7 275 21/11/2016, 18:49 ask200075
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 317 09/11/2016, 23:35 mehami
  Form Üzerinde Komut Tuşu ve Onayı ile Tablodan Tabloya Veri Ekleme ask200075 13 517 08/10/2016, 10:26 ask200075
  Doviz kurlarının gelmemesi yenginoglu 2 195 28/09/2016, 16:32 yenginoglu
  Grafikte Veri Etiketlerini Başlık altında grafiğin üzerinde göstermek ertans 5 183 27/09/2016, 13:17 ertans


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya