tablo oluşturma
Tarih
24/07/2009 21:53
Konu Sahibi
akd
Yorumlar
7
Okunma
1855
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar,
1 tane örnek tablom var,
form üzerindeki metin kutusuna bir isim atayıp,
form üzerindeki 1 butonla
örnek tablomu kopyalayıp, metin kutusuna yazdığım yeni isimle tablo oluştur diyecem,
aynı isimle birden fazla tabloda kaydetmeyecek. uyarı verecek.
nasıl yapabilirim?
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.739
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,02:35
Çözüldü 
Sayın akd
Benzer bir uygulama yapmıştım. Örnek platform hazırlarsanız yardımcı olurum.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Aşağıdaki örneği inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   sled_tablokopyala.rar (Dosya Boyutu: 15,8 KB / İndirme Sayısı: 23)
Cevapla

akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
ilgin için teşekkür ederim, sayın mehmet demiral,
Ek form ekledim,
Çok teşekkür ederim sayın ozan kardeşim.


Ek Dosyalar
.rar   akd.rar (Dosya Boyutu: 9,24 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.189
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
rica ederim, konu taşınmıştır.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.739
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,02:35
Çözüldü 
Sayın akd
Gönderdiğiniz örnek üzerinden konuşalım. OLuştur isimli düğmenin kodlarını şu şekilde yapın

Kod:
Private Sub Komut2_Click()
Dim tabloadi as string
tabloadi = Me.Metin0
DoCmd.CopyObject "", tabloadi, acTable, "ornek"
End Sub


Metin kutusuna yazdığınız isimde, örnek tablonuz özelliklerinde bir tablo oluşturulur. Aynı isim olması durumunda uyarı verip üzerine kaydetmek isterseniz ediyor. Eğer kaydetmesin isterseniz error kodlarını değiştirebilirsiniz.

İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  iki tablo arasında girilen veriyi ikinci tabloda alan olarak oluşturma yardım bilservisci 8 260 15/12/2016, 11:49 atoz112
  Tablo kayıtlarının başka tablolardaki kayıt durumuna göre çaprazlanması uguruygar 4 214 11/12/2016, 21:03 uguruygar
  Tablo ilişkilendirme kontrolü hakkında nightashes 2 105 08/12/2016, 23:49 nightashes
  Rapor oluşturma ertans 2 106 06/12/2016, 18:02 ertans
  Tablo dan Açılır Kutu ya alınan verilerek Sabit Ekleme yapma ask200075 7 362 21/11/2016, 18:49 ask200075


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya