tablo oluşturma
Tarih
24/07/2009 21:53
Konu Sahibi
akd
Yorumlar
7
Okunma
1824
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar,
1 tane örnek tablom var,
form üzerindeki metin kutusuna bir isim atayıp,
form üzerindeki 1 butonla
örnek tablomu kopyalayıp, metin kutusuna yazdığım yeni isimle tablo oluştur diyecem,
aynı isimle birden fazla tabloda kaydetmeyecek. uyarı verecek.
nasıl yapabilirim?
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Sayın akd
Benzer bir uygulama yapmıştım. Örnek platform hazırlarsanız yardımcı olurum.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.046
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:52
Çözüldü 
Aşağıdaki örneği inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   sled_tablokopyala.rar (Dosya Boyutu: 15,8 KB / İndirme Sayısı: 22)
Cevapla


akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
ilgin için teşekkür ederim, sayın mehmet demiral,
Ek form ekledim,
Çok teşekkür ederim sayın ozan kardeşim.


Ek Dosyalar
.rar   akd.rar (Dosya Boyutu: 9,24 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla


ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.046
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,15:52
Çözüldü 
rica ederim, konu taşınmıştır.
Cevapla


mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.734
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
05/12/2016,11:17
Çözüldü 
Sayın akd
Gönderdiğiniz örnek üzerinden konuşalım. OLuştur isimli düğmenin kodlarını şu şekilde yapın

Kod:
Private Sub Komut2_Click()
Dim tabloadi as string
tabloadi = Me.Metin0
DoCmd.CopyObject "", tabloadi, acTable, "ornek"
End Sub


Metin kutusuna yazdığınız isimde, örnek tablonuz özelliklerinde bir tablo oluşturulur. Aynı isim olması durumunda uyarı verip üzerine kaydetmek isterseniz ediyor. Eğer kaydetmesin isterseniz error kodlarını değiştirebilirsiniz.

İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Rapor oluşturma ertans 2 67 06/12/2016, 18:02 ertans
  Tablo dan Açılır Kutu ya alınan verilerek Sabit Ekleme yapma ask200075 7 275 21/11/2016, 18:49 ask200075
  Personel Veritabanı oluşturma ? adebisi 3 161 17/11/2016, 12:45 atoz112
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 317 09/11/2016, 23:35 mehami
  İki Tarih Arası Rapor oluşturma Erhan Altay 9 647 10/10/2016, 11:08 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya