| Facebook ile Bağlan | Twitter ile Bağlan | Google+ ile Bağlan




Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablo Birleştirme
saslan33
Aktif Üye
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Aktif Üye
30
10/02/2009
8
Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
Çözüldü 
Arkadaşlar Kolay Gelsin
Access de 3 tane aynı özellikte tablom var bunun üçününde içindeki kayıtlarıda yeni bir tabloda ve ya sorguda birleştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Cevapla


wild wild cat

Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Üye
2
1
10/08/2009
0
Denizli
Ofis 2007
17/08/2009,15:27
Çözüldü 
evet,ben de bu tarz bir şey üzerine çalışıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
wild wild cat, 10-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Uzman
S.... U....
1.540
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
27/07/2016,16:28
Çözüldü 
Bunun için Union Query (Türkçe de Birleştirme Sorgusu olarak geçiyor sanırım) kullanabilirsiniz.

Örnek için aşağıdaki konuda gönderdiğim dosyayı inceleyebilirsiniz.
İç içe sorgu yapılırmı?

Konuyla ilgili bir pdf dosyası ekledim, inceleyebilirsiniz.

Yapamazsanız, lütfen örnek dosyanızı gönderin, yardımcı oluruz.


Ek Dosyalar
.pdf   union.pdf (Dosya Boyutu: 125,42 KB / İndirme Sayısı: 247)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


saslan33
Aktif Üye
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Aktif Üye
30
10/02/2009
8
Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba konuyu arkadaşların yardımıyla çözdüm teşekkür ederim.

Birleştirme sorgusu kullanabilirsiniz.. kullnaış biçimi 3 tablo için bu şekilde..:


Kod:
select alan1, alan2 from tablo1
union
select alan1, alan2 from tablo3
union
select alan1, alan2 from tablo3
Cevapla


smiley

Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Üye
11
2
10/02/2011
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
28/03/2013,17:58
Çözüldü 
peki elimizde 100e yakın tablo varsa

select alan1, alan2 from tablo1
union
select alan1, alan2 from tablo3
union
select alan1, alan2 from tablo3...

şeklinde tek tek yazmak zorundamıyız. kolay bi yolu var mı?
Cevapla


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari

Çevrimdışı

Uzman
O....
5.905
29/10/2008
Ordu
Ofis 2010 32 Bit
19/08/2016,20:34
Çözüldü 
100 tablomu alan mı?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla






"Tablo Birleştirme" Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler birleştirme tablo
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş  Konuyu Paylaş

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Lightbulb Aynı tablo içinde otomatik hareket Yunus Bozkurt 5 106 03/08/2016, 10:20 Yunus Bozkurt
  access 2016 da pivot tablo access acemisi 4 210 01/08/2016, 15:51 atoz112
  Başka uygulamadaki tablo kayıtlarını ana uygulamadaki tabloya eklemek Deniz DEMİRCİOĞLU 4 206 28/07/2016, 13:06 atoz112
  birden fazla tablo içeren sorgunun sonucunu textboxa yazdırmak mehmetb84 3 168 22/06/2016, 02:40 mehmetb84
  Access tablo veya formda yürüyen bakiye aliburakdogan 2 233 04/06/2016, 15:26 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya