| Facebook ile Bağlan | Twitter ile Bağlan | Google+ ile Bağlan
Hoşgeldin Misafir ! Giriş Kayıt Ol



Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablo Birleştirme
saslan33
Üye
Kullanici Avatari

Dışarıda

Üye
*
30
13
10/02/2009
8

Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
#1
Çözüldü 
Arkadaşlar Kolay Gelsin
Access de 3 tane aynı özellikte tablom var bunun üçününde içindeki kayıtlarıda yeni bir tabloda ve ya sorguda birleştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim


wild wild cat

Kullanici Avatari

Dışarıda

Yeni Üye
*
2
1
10/08/2009
0

Denizli
Ofis 2007
17/08/2009,15:27
#2
Çözüldü 
evet,ben de bu tarz bir şey üzerine çalışıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

wild wild cat, 10-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari

Dışarıda

Uzman
******
1.535
7
30/10/2008
804
Serkan UZUNER
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,10:03
#3
Çözüldü 
Bunun için Union Query (Türkçe de Birleştirme Sorgusu olarak geçiyor sanırım) kullanabilirsiniz.

Örnek için aşağıdaki konuda gönderdiğim dosyayı inceleyebilirsiniz.
İç içe sorgu yapılırmı?

Konuyla ilgili bir pdf dosyası ekledim, inceleyebilirsiniz.

Yapamazsanız, lütfen örnek dosyanızı gönderin, yardımcı oluruz.


Ekli dosyalar
.pdf   union.pdf (Boyut: 125,42 KB / İndirilmeler: 217)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs


saslan33
Üye
Kullanici Avatari

Dışarıda

Üye
*
30
13
10/02/2009
8

Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
#4
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba konuyu arkadaşların yardımıyla çözdüm teşekkür ederim.

Birleştirme sorgusu kullanabilirsiniz.. kullnaış biçimi 3 tablo için bu şekilde..:


Kod:
select alan1, alan2 from tablo1
union
select alan1, alan2 from tablo3
union
select alan1, alan2 from tablo3



smiley
Üye
Kullanici Avatari

Dışarıda

Üye
*
11
2
10/02/2011
0

Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
28/03/2013,17:58
#5
Çözüldü 
peki elimizde 100e yakın tablo varsa

select alan1, alan2 from tablo1
union
select alan1, alan2 from tablo3
union
select alan1, alan2 from tablo3...

şeklinde tek tek yazmak zorundamıyız. kolay bi yolu var mı?


alpeki99
Bana Rapor ve Sorgu Demeyin
Kullanici Avatari

Dışarıda

Uzman
******
5.753
159
29/10/2008
1196
Olcay
Ordu
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
17/08/2015,21:52
#6
Çözüldü 
100 tablomu alan mı?

AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.




"Tablo Birleştirme" Konusuna Ait Konu Araçları
 Etiketler
 Direk Link
 HTML Link
 BBCode Link
 Sosyal Paylaş tablo,birleştirme,tablo birleştirme

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
Çözüldü Access te matematiksel işlem ve tablo ilişkisi emir ustaoğlu 16 285 25/08/2015, 02:06
Son Mesaj: emir ustaoğlu
Çözüldü Form Üzerinde Liste Kutusundan Tablo Seçme Alper Mete 5 120 12/08/2015, 08:57
Son Mesaj: Alper Mete
Çözüldü Tabloyu başka Vt daki tablo ya kopyalama ucloy 5 889 03/08/2015, 17:55
Son Mesaj: Erhan Güzel
Çözüldü Tablo Kurgusu Nasıl Olmalıdır?? mehami 3 199 05/07/2015, 21:48
Son Mesaj: ozanakkaya
Çözüldü Uzman sorusu! Alan içeriklerini birleştirme aliyuzen 7 226 23/06/2015, 20:50
Son Mesaj: atoz112
Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir!


Cazip Fikirler | Web Design Bodrum | BodrumBilisim.com | Zumrut.Org | Hepimiz Biriz | Site Ekle
Türkçe Çeviri: MyBB Türkiye Üretici: MyBB, © 2002-2015 MyBB Group.
MyTrade theme by XSTYLED © 2014.
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.