Tablo Birleştirme
Tarih
13/08/2009 13:27
Konu Sahibi
saslan33
Yorumlar
8
Okunma
5654
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



saslan33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
30
10/02/2009
8
Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
Çözüldü 
Arkadaşlar Kolay Gelsin
Access de 3 tane aynı özellikte tablom var bunun üçününde içindeki kayıtlarıda yeni bir tabloda ve ya sorguda birleştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Cevapla


wild wild cat
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
10/08/2009
0
Denizli
Ofis 2007
17/08/2009,15:27
Çözüldü 
evet,ben de bu tarz bir şey üzerine çalışıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
wild wild cat, 10-08-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.544
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,15:18
Çözüldü 
Bunun için Union Query (Türkçe de Birleştirme Sorgusu olarak geçiyor sanırım) kullanabilirsiniz.

Örnek için aşağıdaki konuda gönderdiğim dosyayı inceleyebilirsiniz.
İç içe sorgu yapılırmı? 

Konuyla ilgili bir pdf dosyası ekledim, inceleyebilirsiniz.

Yapamazsanız, lütfen örnek dosyanızı gönderin, yardımcı oluruz.


Ek Dosyalar
.pdf   union.pdf (Dosya Boyutu: 125,42 KB / İndirme Sayısı: 248)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla


saslan33
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
30
10/02/2009
8
Zonguldak
Ofis 2010
06/04/2015,15:43
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba konuyu arkadaşların yardımıyla çözdüm teşekkür ederim.

Birleştirme sorgusu kullanabilirsiniz.. kullnaış biçimi 3 tablo için bu şekilde..:


Kod:
select alan1, alan2 from tablo1
union
select alan1, alan2 from tablo3
union
select alan1, alan2 from tablo3
Cevapla


smiley
Üye
Kullanici Avatari
Üye
11
2
10/02/2011
0
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
28/03/2013,17:58
Çözüldü 
peki elimizde 100e yakın tablo varsa

select alan1, alan2 from tablo1
union
select alan1, alan2 from tablo3
union
select alan1, alan2 from tablo3...

şeklinde tek tek yazmak zorundamıyız. kolay bi yolu var mı?
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.975
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,14:32
Çözüldü 
100 tablomu alan mı?
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Tablo dan Açılır Kutu ya alınan verilerek Sabit Ekleme yapma ask200075 7 266 21/11/2016, 18:49 ask200075
  Access Veritabanında Tablo Şifreleme ve Formdan Tabloya Bağlanma Nasıl Yapılır?? mehami 11 305 09/11/2016, 23:35 mehami
  Devir işlemi ve tablo güncelleme ates2014 2 132 01/09/2016, 15:40 ates2014
  Başka uygulamadaki tablo kayıtlarını ana uygulamadaki tabloya eklemek Deniz DEMİRCİOĞLU 8 476 30/08/2016, 11:32 Deniz DEMİRCİOĞLU
Lightbulb Aynı tablo içinde otomatik hareket Yunus Bozkurt 5 215 03/08/2016, 10:20 Yunus Bozkurt


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya