tablo bağlarken sorunla karşılaştım!!
Tarih
20/04/2011 19:33
Konu Sahibi
qroniq_wqha
Yorumlar
5
Okunma
1607
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



qroniq_wqha
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
R....
74
03/01/2011
18
Ankara
Ofis 2007
14/10/2012,23:23
Çözüldü 
vb 5.0 da tablo bağlarken Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source yazıyoruz vb 2008de yazarken ne yazıyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim..


Dim baglanti As New OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source='kayıt.mdb'") 'Veritabanımızın yerini belirtiyoruz
Insan ancak anladığı şeyleri duyar..Angel
Cevapla


accessman

Kullanici Avatari
Onursal
2.367
31/10/2008
425
Denizli
Ofis 2003
20/09/2016,00:20
Çözüldü 
bence
"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.2007;Data Source='kayıt.mdb'"
olabilir
@benbendedeilem
Cevapla


alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
5.977
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:11
Çözüldü 
Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=VeritabanınınAdresi;User Id=admin;Password=;
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


qroniq_wqha
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
R....
74
03/01/2011
18
Ankara
Ofis 2007
14/10/2012,23:23
Çözüldü 
yaa bu Sql kodu değil mi user falan?
Insan ancak anladığı şeyleri duyar..Angel
Cevapla


~~KaG~~
Kıdemli Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
K.... A....
477
06/01/2011
47
Karabük
Ofis 2003
28/11/2014,11:50
Çözüldü 
Sayın qroniq_wqha,

Lütfen Konuya Dönüş Yapamısınız. Sorununuz Çözüldüyse Arkadaşlar Konuyu İlgili Yere Taşısınlar Img-grin
Cevapla


qroniq_wqha
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
R....
74
03/01/2011
18
Ankara
Ofis 2007
14/10/2012,23:23
Çözüldü 
tşk. ederim sorunu çözdüm kullandığım office sürümyle alakalı bir sorunmus Img-grin
Insan ancak anladığı şeyleri duyar..Angel
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Çoklu Tablolar İle Çalışmak (Ana Tablo & Yavru Tablo) umutakkaya 19 5.024 24/05/2016, 16:34 atoz112
Çözüldü Foreign Key ve Relationship Problemi (Ana ve Yavru Tablo Kayıt silme) umutakkaya 3 2.253 15/08/2014, 18:04 umutakkaya
Çözüldü Değişken kullanarak Access de tablo oluşturma sorunu Gorkemku 2 1.775 13/05/2014, 12:37 Gorkemku
Çözüldü Çoklu tablo birleştirme hakkında drummers 2 1.527 22/02/2012, 13:01 drummers
Çözüldü Visual Basic Access 2003'e bağlanmada sorunla karşılaşıyorum... Goqche 5 1.850 15/06/2011, 07:02 ~~KaG~~


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya