Sutundakılerı Toplayarak Gitme
Tarih
15/05/2010 17:12
Konu Sahibi
akifergun
Yorumlar
9
Okunma
3043
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



akifergun
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
3
01/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
12/01/2016,12:22
Çözüldü 
Merhaba arkadaslar
1.Sorum Dlookup Foksiyonu ile alakalıydı text6 temin sursini çekicektim onu yaptım.
=DLookUp("TeminSuresi";"Parça";"ParcaKodu='" & [ParcaKodu] & "'") kodu en son cıft tırnagı unutuyormusum.
2. sorunum ıse abc oranı querysinde 2010 yılı ıcın ana urunun yuzdesı %35 baba ürünün yüzdesi yüzde 65 olararak gösteriliyor yalnız ben bunları toplayark gıdecek bır sekılde gostermek ıstıyorum 1 alanda baba %100(65+35) 2 alanda 35 ananın yuzdesını gostermek ıstıyorum ama ısın ıcınden bır tulu cıkamadım. Yardım etmek ısteyenlere sımdıden tesekkurler


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 27,54 KB / İndirme Sayısı: 8)
akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:34
Çözüldü 
Tam anlayamadım fakat istediğiniz böyle birşeymi ?


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 31,65 KB / İndirme Sayısı: 16)
Please return your positive or negative ...
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:34
Çözüldü 
Sn Akifergun ortaya bir sorun atıyorsunuz sonra verilen cevaplara geri dönüş yapmıyorsunuz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


akifergun
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
3
01/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
12/01/2016,12:22
Çözüldü 
Oncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım biraz sabırsızsınız burdayım merak etmeyinLol istediğim bu şekilde degil örnek vermek gerekirse
a 80
b 15
c 5

bu sekılde olan tabloyu su sekılde gormek ıstıyorum
a 80+15+5=100
b 15+5=20
c 5
akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.846
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:34
Çözüldü 
Sn Akifergun yapmak istediğiniz raporu eldeki veriler ışığı altında bir Excel sayfası olarak ekleyebilirmisiniz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


akifergun
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
3
01/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
12/01/2016,12:22
Çözüldü 
Sn ufuk bey ilginiz için tekrar teşekkürler yalnız Excel sayfası eklediğimde o dataları nasıl otomatik gireceğim bendeki data seti biraz kalabalıkta teşekkürler
akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla







Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form Açıldığında Yeni Kayda Gitme Problemi ferhatozge 6 199 30/11/2016, 15:53 ferhatozge
  Bir sayfa aşağı-yukarı gitme "PAGE DOWN-UP" Sorunu sertac76 3 241 22/07/2016, 08:50 sertac76
Çözüldü Hatalı Kayıta Gitme Hk larion 2 340 29/10/2015, 23:00 larion
Çözüldü Liste formundan detay formunda kayda gitme MEHMET_T 2 474 08/08/2015, 17:52 MEHMET_T
Çözüldü Rapordaki kayda tıklayarak formdaki kayda gitme... oomerrrr 4 709 09/07/2015, 18:54 oomerrrr


Türkçe Çeviri: MCTR, Forum Yazılımı: MyBB, © 2002-2016 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya