Sutundakılerı Toplayarak Gitme
Tarih
15/05/2010 17:12
Konu Sahibi
akifergun
Yorumlar
9
Okunma
3109
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



akifergun
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
3
01/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
02/01/2017,23:34
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaslar
1.Sorum Dlookup Foksiyonu ile alakalıydı text6 temin sursini çekicektim onu yaptım.
=DLookUp("TeminSuresi";"Parça";"ParcaKodu='" & [ParcaKodu] & "'") kodu en son cıft tırnagı unutuyormusum.
2. sorunum ıse abc oranı querysinde 2010 yılı ıcın ana urunun yuzdesı %35 baba ürünün yüzdesi yüzde 65 olararak gösteriliyor yalnız ben bunları toplayark gıdecek bır sekılde gostermek ıstıyorum 1 alanda baba %100(65+35) 2 alanda 35 ananın yuzdesını gostermek ıstıyorum ama ısın ıcınden bır tulu cıkamadım. Yardım etmek ısteyenlere sımdıden tesekkurler


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 27,54 KB / İndirme Sayısı: 8)
akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,21:33
Çözüldü 
Tam anlayamadım fakat istediğiniz böyle birşeymi ?


Ek Dosyalar
.rar   deneme.rar (Dosya Boyutu: 31,65 KB / İndirme Sayısı: 16)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,21:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn Akifergun ortaya bir sorun atıyorsunuz sonra verilen cevaplara geri dönüş yapmıyorsunuz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla

akifergun
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
3
01/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
02/01/2017,23:34
Çözüldü 
Oncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Sanırım biraz sabırsızsınız burdayım merak etmeyinLol istediğim bu şekilde degil örnek vermek gerekirse
a 80
b 15
c 5

bu sekılde olan tabloyu su sekılde gormek ıstıyorum
a 80+15+5=100
b 15+5=20
c 5
akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,21:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn Akifergun yapmak istediğiniz raporu eldeki veriler ışığı altında bir Excel sayfası olarak ekleyebilirmisiniz.
Please return your positive or negative ...
Cevapla

akifergun
Üye
Kullanici Avatari
Üye
15
3
01/04/2010
0
Ankara
Ofis 2007
02/01/2017,23:34
Çözüldü 
Sn ufuk bey ilginiz için tekrar teşekkürler yalnız Excel sayfası eklediğimde o dataları nasıl otomatik gireceğim bendeki data seti biraz kalabalıkta teşekkürler
akifergun, 01-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Form Açıldığında Yeni Kayda Gitme Problemi ferhatozge 6 262 30/11/2016, 15:53 ferhatozge
  Bir sayfa aşağı-yukarı gitme "PAGE DOWN-UP" Sorunu sertac76 3 299 22/07/2016, 08:50 sertac76
Çözüldü Hatalı Kayıta Gitme Hk larion 2 369 29/10/2015, 23:00 larion
Çözüldü Liste formundan detay formunda kayda gitme MEHMET_T 2 484 08/08/2015, 17:52 MEHMET_T
Çözüldü Rapordaki kayda tıklayarak formdaki kayda gitme... oomerrrr 4 735 09/07/2015, 18:54 oomerrrr


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya